Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan és menjit végezem a...

Takacs Lorand Robert kérdése:

Hogyan és menjit végezem a testem edzését?

Figyelt kérdés
Sziasztok már kb 4 honapja gyurok edig elég szép eredményeket értem el meg kérdeztem egy két dologrol a barátaimat akik szintén evel foglakoznak és elégé öszezavartak ezért fordulok most hozátok az elsö kérdésem az lene hogy szerintetek a gyakorlatokat gyorsan vagy lasan jo végezni? én lasan végzem mert ugy tudom ha gyorsan végzem akor van lendűlet és akor semit nem fejlödik az izom a második kérdésemaz lene ahogy a fent irtam 4 honapja foglalkozok ezel napi 3 orát edzek de már szinte megse érzem szerintetek növejem azz edzésre szánt orák számát? a válaszokat elöreis köszönöm

2015. márc. 21. 22:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Először a magyar helyesírásra "gyúrjál", buta krumpli.
2015. márc. 21. 22:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges napi 1-1,5 óránál többet edzeni, de az legyen intenzív. A sebességgel kapcsolatban neked van igazad, ha valaki gyoran csinálja akkor ott a lendület besegít. És a helyesírásodon tényleg javíts, mert fizikai fájdalmat éreztem miközben a kérdésed olvastam
2015. márc. 21. 22:48
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Eddz nyelvtankönyvvel.:-) Egyébként meg keress rá a sárga kapszula című könyvre és olvasd el azt is, mert még nagyon nem vagy képben. Neked oldalakat kellene ideírni.
2015. márc. 21. 22:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
*mennyit *végezzem *hónapja *gyúrok *eddig *megkérdeztem *dologról *ezzel *eléggé *hozzátok *első *lenne *lassan *jó *úgy *lendület *akkor *semmit *fejlődik *kérdésem az *lenne *hogy *írtam *órát *meg sem *az *órák *előre is Ne haragudj kedves kérdező, de jártál te iskolába?
2015. márc. 21. 23:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindig lassan és szabályosan végezd a gyakorlatot, mert csak így leszel izmosabb. Ha meg lóbálod, még meg is sérülhetsz. 1,2-2 órát eddz legfeljebb és nem kell minden nap. Még ha minden nap teljesen más izmot edzel is meg, akkor is legyen egy pihenőd. Például a vasárnap. És írj magadnak edzéstervet, hogy mit mikor csinálsz. Rendszert kell belevinni a dologba és onnantól könnyebb lesz. Keress rá a Sárga Kapszulára, ingyen le lehet tölteni, olvasd el. Hidd el, érdemes, sok hibától megóv majd. Sok sikert.
2015. márc. 22. 10:33
 6/6 anonim ***** válasza:
*1,5-2 óra
2015. márc. 22. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!