Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hát-mell edzését lehet minden...

Hát-mell edzését lehet minden héten szuperszettben végezni?

Figyelt kérdés

A hasat meg a hátsóvállat is ezen a napon edzem.

Mondjuk ezt csináltam tegnapelőtt:

Hasprés / Híperhajlítás

Húzódzkodás / Döntött padon nyomás rúddal

T-rudas evezés / Fekvenyomás kézikkel

Döntött törzsű oldalemelés / Tárogatás

Vagy ebből túledzés lesz?

2014. szept. 17. 16:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Így 3-3 gyakorlattal nem lesz túledzés. Az egyébként függ a kajától, pihenéstől is, nem csak az edzéstől. Van akinek bejön ez a fajta edzés, én jobban szeretek egyszerre egy nagy izomra koncentrálni. Karnál szeretem a szuperszettet, de nagy izmoknál nem jött be. De nem vagyunk egyformák, ha neked jó, akkor csinálhatod.
2014. szept. 17. 17:27
 2/4 A kérdező kommentje:

Csak azért csinálom így hogy gyorsabban végezzek. Ha ugyanezeket a gyakorlatokat csinálnám szépen sorban, akkor lenne vagy másfél óra az edzés.

Én nem érzek túledzést, csak már mondták nekem a teremben, hogy nem szabad mindig szuperszettezni, csak alkalmanként.

2014. szept. 17. 17:31
 3/4 anonim ***** válasza:
De lehet, van aki mindig így nyomja nálunk és elég jó formában van. De ezt neked kell érezni, hogy nálad beválik e. Ha mindenkire hallgatnál, akik beleszólnak az edzésbe, akkor semmit nem lenne szabad végezni. :)
2014. szept. 17. 17:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Akkor így folytatom tovább.
2014. szept. 17. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!