HCG nélkül is meglehet oldani egy kúra utáni visszaállítást gyengébb szerek esetén?
Figyelt kérdés
Gondolok itt oxára meg stanára, kúra alatt menne provi meg zita, de a végén hogyan is?
(A visszaállításról sosem hallottam, olvastam sokat:( megköszönném az értelmes válaszokat:)) Injekciót még nem akarok szurkálni.
2015. márc. 31. 20:22
1/9 anonim válasza:
Ezek után nem kell hcg. Nem teszto egyik sem, gyenge cuccok.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm:3
2015. márc. 31. 21:03
3/9 anonim válasza:
Jobban járnál azzal pedig. A tablettás cuccokat nagyon nem szereti a máj.
4/9 anonim válasza:
Bizony. A tabletta jobban nyírja a májat.
5/9 anonim válasza:
Elszomorít, hogy itt (is) ekkora spílerek vannak ilyen téren.
6/9 anonim válasza:
Én egyiket se erőltetném, de a tablettát semmiképpen!
7/9 anonim válasza:
Mièrt te vagy a spíler 49-es? Mi a gond a vàlaszokkal? Indokolni is kellene ám, mert anélkül a kommented csak hiteltelen fikàzás. Vagy szerinted kell hcg stana után?
8/9 Merovingii válasza:
Egy 100 szemes kúra esetén nem kell a hcg.gyenge a toxikus hatása, és közepesen erős az anabolikus hatása.erőnövelésre alkalmas inkább.ha jól kajálsz hoz is fel valamennyit.
9/9 anonim válasza:
Kúra alatt provi és zita?
Én nem vagyok híve a provi és a zita együttes használatának, kúra közben provi utána pedig zita levezetésnek. Sosem olvastál a visszaállításról de azért elkezdenél egy kúrát?! És ha a kúra végéig senki sem segít mi lesz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!