Kreatin kura utan vagyok 6 nappal es a hatamon most is erzem a mellekhatasat. Ez megszokott?
Mégis mit érzel? És miért csak a hátadon érzed a "mellékhatását"? A hátadra kented a kreatint, vagy mi?
Valamiért az a benyomásom, hogy nem érted még el azt az edzettségi szintet, hogy kreatinra legyen szükséged. Bár ennyi ésszel, oly mindegy. A táplálkozásod és az edzésed is ezen a szinten állhat.
Egyáltalán nem természetes.
Elnézést a feltételezésemért, de a kérdés alapján ezt tudtam leszűrni.
nezd.. nem teszem az agyam es nem akarok/fogok tragarkodni. Igazad van az edzettsegi szinttel kapcsolatban.. es fix h regebb ota benne vagy es minden tiszteletem,aki reagal kulturaltan.
Kaja nem testepito profi szinten de rendben van,de nem 100% .. a lenyeg h sokat fejlodtem es 8 honapja edzek.
Rendszeresen edzek szota is valtozatos edz. terv alapjan..
valoban nem ertem el azt az edzettsegi szintet ez teljesen igaz es beismerem.
Csupan azt nem tudtam miert ne lehetne hamarabb elkezdeni. Ugy voltam vele csak plusz lesz es nem lehet problema.. :)
Ja es helyesen szedtem a monohidratot. Nincs allergiam meg semmi. Szoval a hatamon levo esti bizsergeseket nem ertem de hidd el nekem sokan mondták ezt a tunetet a gyakorin. ha nem is pont a háton,de mashol.. :)
ja nem gond nem 15 eves hulye pawa vagyok. :D Felek orvoshoz fordulni, de majd latom, mert ritkabb mar. Azert nem tul suru,de het 1-2 alkalommal megvan sokszor.
Lenne meg 2 kerdesem. Hozzad. :D
Te vagy Montez vagy Dirtyboy? :)
.A masik,hogy honnan tudom meg azt hogy elertem a megfelelo edzettsegi szintet? :) Szavaid eredmenyekepp,amit elfogadok elbizonytalanitott. Most mar felek uj kurat beiktatni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!