Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valaki tud szállkásitó étrend...

Valaki tud szállkásitó étrend olcsón?

Figyelt kérdés
nem vagyunk valami pénzesek szóval valami olcsó étrend kéne nemrég kezdtem gyurni ami már látszik is kicsit dagi inkább hasbol vagyok szélesebb

2015. márc. 31. 15:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Talán a ketogén diéta. Nem kell hozzá sok fehérje és mehet zsírosabb hús is. Bár itt érdemes több lenmagolajat használni, mint alacsony szénhidrátos diétában (érdemes minden étkezéshez egy kevés), meg kell szénhidráttöltés is, de összességében valószínűleg jobban jössz ki, mintha minden nap egy kiló húst kéne venned.
2015. márc. 31. 16:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Viszont jó lenne tudni, hogy most milyen vagy, lehet, hogy jobban járnál, ha óvatosan tömegnövelnél, moderált szénhidráttal, mert amíg nincs rajtad izom, sokkal nehezebb zsírt leadni, illetve nem is fogsz olyan jól kinézni.
2015. márc. 31. 16:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Kötözködés nélkül írom: A ketogénnel az a baj, hogy naturálban azzal a legtöbb ember rengeteg izmot is veszt. És szerintem nem kell 1kg csirke, mivel az 240g fehérje. Ennyi akkor kellene ha 90-100 kg lenne a testtömeg. De még akkor sem, ha sok s zsír, mivel a fehérjét érdemes közel zsírmentes tömegre számolni. Még mindig a csirkemell és az olcsóbb ízesítetlen proteinporokkal jössz ki legolcsóbban ha a fehérjeforrásokat nézzük. A ch pedig nem drága, kis zab és kis rizs is elhanyagolható árban van, max a zöldség ami húzósabb. Sajnos ezt nem lehet megspórolni az muszáj lenne a rostok miatt. De találsz konkrét étrendeket a bodybuilder oldalon, fent az étrendek fülnél.
2015. márc. 31. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!