Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Praktikák étrend tartására?

Praktikák étrend tartására?

Figyelt kérdés
Lassan el kéne kezdenem szálkásítani.. de az a gáz, hogy még életemben nem próbáltam.. ugye tömegelésnél nem probléma, hogyha néha félre kajálok... de itt annál inkább.. csináltam két "próba" hetet.. de nagyon nem jött össze... van valamiféle ötletetek, hogy mivel kerüljem a mellé kajálást?
2015. márc. 30. 23:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Próbálj meg fokozatosan átállni a szálkásító étrendre.
2015. márc. 30. 23:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Kaptam egy olyan tanácsot is, hogy igyak sok vizet.. szerinted beválhat?
2015. márc. 30. 23:50
 3/9 anonim ***** válasza:
A vízivás átmeetileg csökkenti az étvágyat, teltségérzetet okoz. Beválhat, de az akaraterő a legjobb módszer.
2015. márc. 31. 00:06
 4/9 *Glissade* ***** válasza:

Tényleg szálkásítani akarsz? Nem inkább hagyni kéne a francba? ;)

Legalább nem kell lemondanod a finom falatokról... Nem igaz? ;)

2015. márc. 31. 00:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Változtass a hozzá állásodon és akkor menni fog. Amúgy kb 2 hétig lesz csak rossz. Össze fog szűkülni a gyomrod és nem fogod annyira kívánni a kaját. De ha nagyon éhes vagy akkor dobj be egy fehérje turmixot, vagy egyél egy kis húst.
2015. márc. 31. 05:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem úgy kell szàlkásítani, hogy hirtelen nagy mennyiségű kaját veszel el. Tehát nem értem ezt a kèt hétig lesz rossz dumàt. Fokozatosan csökkentjük a ch-t ha nincs fogyás, tehàt simán tudsz alkalmazkodni. Nekem sosem volt ezzel bajom. A fehérjebevitel maradjon magas.
2015. márc. 31. 05:49
 7/9 anonim ***** válasza:

meg kell tanulni fõzni, és hozzá kell szokni, hogy a nap egy bizonyos szakában fõzöl... minél több ételt tudsz elkèszíteni, természetesen megfelelõ alapanyagokból, annál kisebb az esélye, hogy olyan kaját kívánsz meg, ami félrekajálásnak minõsül... ha csak a csirke rizs brokkolit ismered, akkor elismerem rohadt nehéz nem félrekajálni, de ha már gyrostál szintû kajákat tudsz rittyenteni ízvilágban és összetettségben, akkor azért nem olyan nagy kihívás..

tegnap pl rizscoh, töltött pulykamell és tökpuding volt a menüm 100% "tisztán"

nem illenek egymáshoz tudom, de imádom mindet :D

2015. márc. 31. 06:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Montez nagyon jól mondja, a többség egyből elvesz 500-1000 kalóriát! Eleve magasról kell elkezdeni és onnan csökkenteni.
2015. márc. 31. 14:25
 9/9 anonim ***** válasza:
De a cukrot el kell venni teljes egészében diéta alatt. Az a 2hetes rossz rész.
2015. ápr. 6. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!