Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Véleményék?

Véleményék?

2015. márc. 29. 18:05
1 2
 11/14 Dogmatix91 ***** válasza:

Paleosok edzés után zsiradékot visznek be. Semmi bajuk tőle. Egy átlag embernek azért lassítja a felszívódást mert a szervezete nem ahhoz van hozzászokva, hogy zsírból fedezze az energiát, hanem ahhoz, hogy szénhidrátból. (Ezt inkább csak érdekességképp mondtam, nyilván ez a mammut nem paleozik)

Egyébként ha rendesen odafigyeltek arra amit mondd, akkor az elején elmondja, hogy főtt tojásról beszél nem pedig nyersről. Egyébként igaza van. Senki se a proteinportól lesz jó formában. A szilárd kaja az elsődleges. Ha az nincs legalább nagyjából rendben akkor a proteinporral behintheted a szarodat és lehúzhatod a wc-n. Persze az okosok ilyenkor mondják, hogy ez meg az a protein szar mert "nem használ". Én bírom amúgy ezt a faszit, nézzétek meg azt a videót amiben elmondja egy kúráját. Nem kicsit teszik kockára az egészségüket.

2015. márc. 29. 20:37
 12/14 anonim ***** válasza:

A tojással csak tisztázni akartam dolgokat, hogy ne értse senki úgy, hogy nyersen megy bele.

A zsír edzés utáni turmixban pedig lassítja a felszívódást, ez tény. Engem nem érdekel, hogy a paleosok mit esznek. Nem azt írtam, hogy akkor az már halálos, ha lesz benne zsír, csak azt, hogy ha már lehet akkor csináljuk megfelelően.

2015. márc. 29. 20:41
 13/14 Dogmatix91 ***** válasza:
Ja értem én, nem is kötözködésnek szántam. A paleosok amúgy sem fogyasztanak semmi tejszármazékot úgyhogy náluk a fehérjeturmix az élből kiesik. Maximum marha protein, de ugye azt meg tudjuk, hogy miből készül.
2015. márc. 29. 23:27
 14/14 Musclemore ***** válasza:

Montez 100%ban megmondta az első válaszában!

Ebben a videóban nem teljesen okosat mond, de a többi videójában nagyon szimpatikus nekem, főleg mert a szteroidhasználatáról beszél.

2015. márc. 31. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!