Paleosok edzés után zsiradékot visznek be. Semmi bajuk tőle. Egy átlag embernek azért lassítja a felszívódást mert a szervezete nem ahhoz van hozzászokva, hogy zsírból fedezze az energiát, hanem ahhoz, hogy szénhidrátból. (Ezt inkább csak érdekességképp mondtam, nyilván ez a mammut nem paleozik)
Egyébként ha rendesen odafigyeltek arra amit mondd, akkor az elején elmondja, hogy főtt tojásról beszél nem pedig nyersről. Egyébként igaza van. Senki se a proteinportól lesz jó formában. A szilárd kaja az elsődleges. Ha az nincs legalább nagyjából rendben akkor a proteinporral behintheted a szarodat és lehúzhatod a wc-n. Persze az okosok ilyenkor mondják, hogy ez meg az a protein szar mert "nem használ". Én bírom amúgy ezt a faszit, nézzétek meg azt a videót amiben elmondja egy kúráját. Nem kicsit teszik kockára az egészségüket.
A tojással csak tisztázni akartam dolgokat, hogy ne értse senki úgy, hogy nyersen megy bele.
A zsír edzés utáni turmixban pedig lassítja a felszívódást, ez tény. Engem nem érdekel, hogy a paleosok mit esznek. Nem azt írtam, hogy akkor az már halálos, ha lesz benne zsír, csak azt, hogy ha már lehet akkor csináljuk megfelelően.
Montez 100%ban megmondta az első válaszában!
Ebben a videóban nem teljesen okosat mond, de a többi videójában nagyon szimpatikus nekem, főleg mert a szteroidhasználatáról beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!