Velemenyek errol az edzestervrol?
Esetleg hogyan tudnam jobba/hatekonyabba tenni?
A: Guggolas 3x5,Vadli 4x25-20 Fekvenyomas 3x5, fej fole nyomas 4x8, Evezes 3x5 Huzodzkodas szeles fogassal 4x10
B: Guggolas 3x5,Vadli 4x25-20, Fekvenyomas 3x5, Y emeles 3x10, Felhuzas 3x5, Huzodzkodas szeles fogassal 4x10
C: Bicepsz scott padon 4x8, kalapacs fogassal 4x10, ket kezes ruddal 4x8 Tolodzkodas 4x10, Tricepsz letolas csigan, tolodzkodas feltamasztott labbal.
Paratlan heten A-C-B-C-A
Paros heten B-C-A-C-A
+ haskerek 5x12, felules 4x20 kedden es penteken
Ez így nem jó. Akkor inkább csináld az ICF 5x5-öt, hipertrófiára és erőnövelésre is jó.
Kegyetlen kiegyensúlyozatlan, amit összeírtál.
A karodat túledzed (heti 24 sorozat, könyörgöm???), mellre/lábra nincs hipertrófia... Legalább guggolsából és fekvenyomásból is 5x5 kellene. Felhúzást az edzésed végén csinálni? Azt kéne először, és elég 1x5. Felülés helyett menjen valami plusz súllyal végzett gyakorlat.... blabla.
Jobban járnál ezzel, ha nem vagy kezdő, adhatsz hozzá gyakorlatokat is, ha szükségesnek érzed.
elfelejtettem odairni, hogy 3x5 elott vegzek 3x10 bemelegitest de a kar edzeshes mar eleve beleirtam 1 bemelegito sorozatot kis sullyal+ ugyanezen a napon meg 4x15 hiperhajlitas.
Szoval jobb lenne elobb a felhuzas, aztan fekvenyomas es vegu a guugolas vagy hogyan?
Bemelegítő sorozatot sose számoljuk bele. Először felhúzás, utána guggolás, aztán fekvenyomás a legideálisabb. Az a legnagyobb baj, hogy például hátra hetente megy 21 sorozat, melle/lábra hetente 9, a programodban csuklya sincs, a váll oldalsó részére is kéne egy gyakorlat, ha már a hátsót külön megcélzod.
Szerintem nézd meg az ICF 5x5-öt, és azt módosítsd kicsit, de figyelj ezekre a dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!