Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Marhafehérjéről vélemények,...

Marhafehérjéről vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok róla? Próbáltátok már? Megérheti?
2015. márc. 14. 19:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Scitec-ét használom kiváncsiságból, oldódásra jó, ízre jó, nem büdösíti be a shakert, viszont valamiért rettentő mód ragad maga a por is.
2015. márc. 14. 19:47
 2/9 - palilaci - ***** válasza:
Agyonhypolt gyenge aminosavprofillal (kiveve amelyik megvan tamogatva +bcaaval) rendelkezo hidrolizalt kollagen horror aron. Ez kb a legtobb marhaprotein
2015. márc. 14. 20:21
 3/9 anonim ***** válasza:
#1 Igen, én is ezt vettem észre, nekem nagyon krémes, kicsit nehez inni, meg többet bekeverni egyszerre. (izolátum)
2015. márc. 14. 20:35
 4/9 anonim válasza:
Lúnak!
2015. márc. 14. 20:44
 5/9 tap bela ***** válasza:

Mit gondoltok róla?

.... ha erről a véleményemet kellene egy két sorban megfogalmaznom.

A vevők sok esetben egyáltalán nincsenek tisztában mi is ez. Ha tudnák, akkor más lenne.

2015. márc. 15. 07:32
 6/9 anonim ***** válasza:

1 újabb marketing fogás. Sokak fejében a Steak jön elő :) és nem, ez nem porított Steak, ennek semmi köze hozzá. Hidrolizált kollagénből van, ami magas porctartalmú húsnyesedékek főzete, amit finomítanak savas, lúgós fürdőkkel. De keress rá pl. a zselatin készítésére, az is hidrolizált kollagénből készül, apropó első: nem ezért ragadós? :)

Használható, de nem egy új csodafehérje, ezért az áráért jobban jársz tejsavó izolátummal izomépítés szempontjából

2015. márc. 15. 08:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Több mint valószínű, hogy az miatt. Mert ittam már pár fehérjét amiben dextróz használtak ízesítésre, de ennyire semmi sem ragadt.
2015. márc. 15. 10:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Nemrég próbáltam csak ki bioteches beef proteint és nagyon bejön. Teljesen más mint a tejsavó, szerintem mindenképpen érdemes kipróbálni.
2015. okt. 10. 19:05
 9/9 anonim válasza:
szia, nem tudom aktuális-e még a kérdés. Én csak marhafehérjét tudok fogyasztani mert a többit nem bírja a gyomrom. Két külön cég termékét próbáltam, nekem mindkettő bevált nagyon. A scitec összes ízesítése nagyon édes, egy idő után sok, viszont amit én tapasztaltam, hogy a marhafehérje jó az emésztésnek, és a kötőszöveteknek, és egy ideje a térdem sem vacakol hidrolizált kollagén fogyasztással kombinálva.
2016. jún. 3. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!