HMB-ről vannak tapasztalatok?
Kijelenthetem, hogy kb. 4-5 kg HMB után mondhatok egy jó tapasztalatot róla. Én napi 6-8g-t alkalmazok / alkalmaztam tömegeléskor és szálkásításkor egyaránt.Edzés előtti turmixomba aminokkal kevertem meg edzés utániba, elvileg szét lehet osztani 4-5 részre, mert hatásosabb, de nekem így is jól láthatóan kifejtette a hatását. Tömegelés alatt azt vettem észre, hogy kissé definiáltabb, szárazabb lettem, holott kevesebbet kajáltam és az erő csak fokozódott érezhetően nem gyengültem, sőt. Szálkásítás alatt reggel,edzés előtt és után használtam, mindenki tudja, hogy a kaja az ami nagyban meghatározza az eredményeket, viszont szerintem ez is 10-20% hozzátett az eredményhez, 5g kreatin is ment, az izmok eléggé kerekek teltek voltak, nem laposodtam el, definiáltság egyre jobban észrevehető lett, főleg comb és felkar tájékán.
Tapasztalataim szerint egy igen fontos kiegészítő, főleg kezdőknek ajánlom, akik pl. csak 1 éve edzenek, nagyon sokat segíthet a fejlődésükben. Ha nekem ennyit segített, akkor nekik biztosan többet fog, mondjuk egyénfüggő, kinek hogyan hat rá a szervezete. Én azt mondom mindenképp megéri egy ilyensmire befektetni, mert hosszútávon nagyon kiváltja a hatását, szemmel láthatóan és érezhetően. Minthogy sokan edzés előtti durrantót meg stb.. vásároljanak használjon 3-4 hónapig HMB-t, 6-8g adagokban és saját maga is meg fog lepődni a változáson, sok kaja (minőségi) és nagyon kemény edzések.
Mindenképp minőségi izomzatot hoz, ha hosszabb távon alkalmazod, vagyis nem mondhatom, hogy hoz, mivel a kaja az első, inkább hozzásegít :) Szép minőségi izomzat, kisebb testzsír látszata a megnövekedett izmok miatt + definiáltság.
Remélem tudtam segíteni kicsit ;)
BCAA+Kreatin+HMB kombó vált be nekem az évek során, szerintem más is ezzel próbálkozzon ha minőségi izomzatot szeretne építeni vagy kissé javítani a formán.
BCAA+HMB az év minden napján menjen, tömegeléskor feltöltéssel kreatin (3 hónapig) szálkásításkor meg napi 5g (3 hónapig).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!