Jason Blaha's ICF 5x5? Valaki segítene? Tapasztalatok?
Ha a hivatalos oldalat nezed ott vannak a videok. Arrol felismered a gyakorlatokat.
Szerintem k..va jó,bár en 2 honapja csinalom. Ezalatt az alapgyakorlatokban minimum 10 kiloval többel szeriazok es a havi 1 kilo izom is feljött.
Hát nem tudom,de a csávó,aki a videóban vagy sehogy nem néz ki.
Ha ő találta ki,akkor nem csinàlnám:D
Igen válasszunk az alapján edzéstervet hogy melyik szarrákoxolot csodagenetikáju profi ajánlja! Ne torodjunk a szakértelemmel meg az edzéselmélettel.
A csávó sohasem csinálta a tervet. Csak megírta mert kértek tőle egy edzéstervet ami a fejletleneknek ad maximális izomnovekedést.
Mi a gond?
Én nem fogadok el egy olyantól tanácsokat,aki sosem nézett ki jól!
Amugy a gyakorlatok:
Squat=guggolás
Bench press=fekvenyomás
Barbell row= döntött törzsű evezés
Shrug=vállvonohatás
Barbell curl=bicepsz egyenes rúddal
Incline curl= bicepsz kezisulyzokkal ferdepadon
Chinups=szukfogasu huzodszkodas
Hyperextensions=hiperhajlitas
Skullcrushers=koponyatoro
Close grip bench press=szukfogasu fekvenyomas
Overhead press=fej fole nyomas
Deadlift=felhuzas
A sulyok ugy mennek hogy 5x5 ugyanakkora sullyal majd kovetkezo edzesen 2.5 kg-ot emelsz
Felhuzas eseten 5 kg-ot
Ha nem megy az 5x5 akkor ujra probalod kovetkezo edzesen ha akkor se megy csokkentesz 10%-ot és ujra felépitkezel.
Az izolacios gyakorlatokat csinald ahogy megy, ha erosodsz az alapgyakorlatokban ezekben is erosodni fogsz.
Egyél rendesen, ez az edzesterv csak kaloriapluszban mukodik jol.
Te kitől kèrnél box tanácsokat Tyson-tól,vagy egy amatőr,névtelen boxoltól?
Ennyit erről:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!