Jason Blaha's ICF 5x5? Valaki segítene? Tapasztalatok?
Ez csak ott hibázik, hogy a box egy teljesítmény alapú sport, míg a testépítés nem. Sőt, maga a testépítés nem is sport.
Ennyit erről;)
Itt a tapasztalatról van szó.
Aki sosem nézett ki jól/sosem volt jó abban,amit csinál,annak leszarom a tapasztalatait.
Ez mindenben így van,nem csak a gyúrásban.
Még jó hogy mondtam is, hogy ő nem testépítő, inkább erőemelő. Ők meg tojnak rá, hogy néznek ki.
Erőemelésben meg a súlyához képest átlag felett van.
Meg talán nem csak a külsőségeket kéne nézni, a csávónak nagyon nagy tudása van, plusz az őszinte véleményét mondja, nem nyal senkinek. (az előző csatornáját szét is perelte néhány tápkieg gyártó, mert nem volt olyan véleménnyel a termékükről, mint ők akarták volna).
Sosem volt jó formája,akkor mièrt kéne elfogadnom a gyúrós tanácsait?
Nem értem mi ez a támadás-.-
Ben Pakulski is Branch Warrentől kérte a tanácsokat, hogy olympia top10 legyen. Véletlenül sem a tampai egyetem kutatóitól.
Dan Duchaine is 125kiló volt és romszáraz amikor megírta az Underground Body Opust, meg persze Hany Rambod sem egy kövérkés arc és nem a világ legjobb edzője.
Olyan kibszott hlye vagy és nagyképű Isten barma.
A boxos témára reagálva tyson edzőjétől kérnék tanácsot.
Az hogy lehet maximalizálni az izomnovekedést az ismert tanulmányokból meg gyakorlatból.
Attol mert valaki 10 evet edzett szarul de jo a genetikája es megy a kox ezert jol nez ki attol lehet akármennyi tapasztalata nem ért hozzá.
Mellesleg ezt itthagyom [link]
Helyes táplálkozással, követve az edzéstervet (korábban leírta vki, és elég jól), rendesen kajálva ezzel szerintem ki tudod hozni magadból a maxot.
Havi 1 kgnál többet amúgy se érdemes felszedni, mert afölött 100% hogy zsír jön rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!