1/14 anonim válasza:
Már a címe had némi kívánnivalót maga után. Még csak-csak megérteném az angolját, de a szétszúrt, szétcuccozott gyökér miatt meg sem nézem. :D
2/14 anonim válasza:
Abban egyetértek, hogy a szilárd kaja az alap. De egy proteinpor kis előnyt is jelenthet edzés után, mivel könnyebb legurítani egy turmixot, és hamarabb is felszívódik. De amit ő kitalált turmixot az nem túl jó. Zsiradék pont nem kell edzés után, mivel lassítja a felszívódást. A gyümölcscukor meg megy a májba, nem tölti az izmokat egyből. A tojásfehérje meg ha nyersen értette, akkor baromság. Szalmonella, fel sem szívódik nyersen a fele sem és még vitaminhiányt is okoz.
3/14 anonim válasza:
Nagyjából egyetértek vele.Az agyonfinomított kaja,az rosszabb,mint a kevésbé feldolgozott.Sok porban fölösleges színezék,édesítő van.A tojásfehérjét gondolom nyersen értette,hát ezzel mondjuk nem értek egyet,nem nyersen kéne.Amúgy a legnagyobb problémám a porokkal az,hogy pofátlanul drágán adják,az ár-érték arány nincs összhangban.Mert egyébként én sem mondom,hogy edzés után nem jöhet jól egy turmix.
4/14 anonim válasza:
ráfolyt a bentley-m üllésére, szétb*szva a börülést a bentleymbe :D Bárcsak ez lenne nekem is a legnagyobb problémám :/
Kikéne verni amúgy tényleg az emberek fejéből, hogy a fehérje és tömegnövelő csoda izomnövelő szerek.
5/14 anonim válasza:
Nem mondtam,hogy csoda izomnövelő szerek...
6/14 anonim válasza:
Én általánosságban gondoltam, hogy az emberek hiszik azt. A videó lényege is ez volna.
7/14 anonim válasza:
Lehet natúr fehérjét is venni, ami nincs tele adalékanyagokkal. Nézz után, pl Myprotein termékek. És az sem igaz, hogy drágák. Jobban jössz ki anyagilag egy ilyen proteinnel, számold ki. Segítek majd ha nem megy.
8/14 anonim válasza:
Vagy pl Nutriwhey: 4kg -15500 Ft Ez 80%-os fehérje azaz van benne 3,2kg fehérje a 4kg porban. = 480Ft/100g a fehérje.
Csirkemell filé olcsón 1300Ft (de ennél több helyen jóval több): 1kg-ban van 240g fehérje, tehát 540ft/100g
Akkor miért is drága a proteinpor? De tudnék mondani nagyobb kiszerelést is zsákban, amivel még olcsóbb lenne és nincs tele adalékanyagokkal.
9/14 anonim válasza:
Be van shynthol-ozva az a köcsög-.-
10/14 anonim válasza:
Az igaz, nem kevés synthol van benne, de most nem is ez a lényeg, hanem amit mond. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!