Fiúk, ez a bicepsz nagyon rossz?
Figyelt kérdés
A képen előtte utána kép látható, mos vágtam össze, tudom, hogy nem túl jó sem a mérete sem a formája, de:
#1: egy hónap alatt ennyi változás jónak mondható?
#2: mennyit kéne ég edzenem hogy valahogy kinézzen?
16/L
kép: [link]
2015. márc. 24. 20:37
1/10 anonim válasza:
Nem rossz, átlagos. Azért nem látszik jobban, mert nem szálkás a forma.
2/10 A kérdező kommentje:
hogyan tudnám szálkásítani?
amivel eddig edzettem rá:
tricepsz 3x10 4 kg
bicepszre 1x15 12kg-s rúddal (kétkezes)
evező emelés: 1x30 6 kg
2015. márc. 24. 20:58
3/10 anonim válasza:
Még nem kell szálkásítani. Kicsi izom hadd menjen még rá. Nőknél ez eleve lassabb, mivel töredéke a tesztoszteron termelésetek egy férfiéhoz viszonyítva és mèg nekünk sem könnyű izmosodni. Egyébként írtad a súlyokat, de majd szálkásításkor is maradjanak a nagy súlyok (úgy értem neked nagy), nem kis súlyokkal kell dolgozni szálkásításkor sem. Az étrend vàltozik és majd több kardio, illetve aerob edzés kell.
5/10 A kérdező kommentje:
Ezeken kívül természetesen edzem, futok, guggolok, hasazom stb stb.
Köszönöm a választ
2015. márc. 24. 21:42
6/10 anonim válasza:
Nem rossz pajszer. ;) Olyan szexi kiscsajos. :)
7/10 A kérdező kommentje:
Miquel nem szeretnék így kinézni, megvannak a határaim
2015. márc. 24. 21:55
8/10 anonim válasza:
Naturàlban nem is fogsz úgy kinèzni soha. No para. :)
9/10 anonim válasza:
Ha ennél izmosabb lennél, akkor sem kéne szálkásítani...
10/10 anonim válasza:
A két képen más szögben van behajlítva a kezed, ez így elég csalóka. De ettől függetlenül látszik a változás, nyomjad csak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!