Ez a csaj lehet naturál?
Figyelt kérdés
Szerintetek ez a lány naturál? Ő azt állítja, és igazából az arca sem látszik szteroidosan eltorzulva. Mégis valahogy soknak tűnik, hogy természetes legyen.
https://www.youtube.com/watch?v=-nV88xvyYxI
2015. márc. 15. 09:38
2/20 anonim válasza:
Szerintem nem, de nem csípem az ilyen csajokat bemegy a konyhába főzni aztán kijön és megeszi a pasinak meg nem marad semmi. :D Rossz a szerep elosztás. :D
6/20 anonim válasza:
Ne viccelj, naturálban még sok férfi se tudja elérni Sophie izomzatát és erejét :) Nem kell mindent elhinni, még jó hogy nem mondja egy aktív testépítő, hogy kokszol, mint ahogy egyik olimpikon sem, de aki egy pár évet lenyomott már ebben a sportban, az fel sem teszi a kérdést. Szerintem az rejtély marad, hogy mi is az ami kihozható naturálban egy férfiből és nőből, mert sokan még saját magukat is becsapják
7/20 anonim válasza:
Én biztos naturál vagyok az tuti :)
8/20 anonim válasza:
Hát, 3-4 év alatt lett ekkora, szóval valamit szedhetett. Vagy irtózatosan jó a genetikája.
Mindenesetre én is szeretnék egy ekkora hátat, bár szerintem sose lesz :D
7-es, mióta edzel?
23L
9/20 anonim válasza:
Hiába van arany genetikája ez natúrban nem hozható nőknek!!!
10/20 anonim válasza:
"Mindenki addig natural,amíg le nem bukik!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!