A 8x3 as ismétlésszám bármelyik gyakorlatban megfelel?
Figyelt kérdés
Van értelme mondjuk oldalemelésnél,tárogatásnál vagy a hasonló gyakorlatoknál?2015. márc. 24. 16:03
1/6 anonim válasza:
Gondolom 3 x 8 akar ez lenni. Azaz 3 sorozat, sorozatonként 8 ismétlès. Én inkább 10 fölè megyek izolációs gyakorlatoknál. De kinek mi jön be.
2/6 A kérdező kommentje:
néha a változatosság kedvéért magas ismétlés számmal edzek 15-20 olvastam is róla és jó is :)
nem rég pedig ennek az ellenkezőjét találtam meg csak még nem tudom hogyan is működik,szóval úgy van ahogy írom 8x3 nagyon nagy súllyal
2015. márc. 24. 17:52
3/6 anonim válasza:
A 8x3 nem nagyon nagy súllyal megy hanem kb akkorával amivel 3x8 menne. Nagyon rövid pihenoidokkel.
Az osszsúly*ismétles ugyanannyi lesz mindkét esetben és ugyanannyit fogsz nőni de 8x3 esetében sokkal jobb ismétleseket fogsz csinálni es sokkal robbanékonyab leszel
4/6 anonim válasza:
Szerintem izolációs gyakorlatoknál ez nem jó.
6/6 anonim válasza:
Ja az kimaradt. Ez nem izolaciora valo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!