Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy lehet egy Crossfites...

Hogy lehet egy Crossfites ilyen izmos?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=ieQLwxA2qGY

Pedig nem végeznek kifejezett izomnövelő edzés, mégis némelyikük elég tekintélyes formával büszkélkedhet. Az étrendre sem figyel a legtöbbjük, amelyik helyesen próbál étkezni az paleot tol. Vélemények?

2015. márc. 23. 20:14
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Hétköznapi értelemben, meg naturál vonalhoz van rajta tömeg bőven. Csak itt testépítésről volt szó.
2015. márc. 24. 21:39
 22/30 A kérdező kommentje:
Ja, hát nyilván nem Cutler szint. De nem is lesz mindenki profi testépítő.
2015. márc. 24. 21:58
 23/30 anonim ***** válasza:
hát egy molnár petihez sem mérhető
2015. márc. 24. 22:41
 24/30 A kérdező kommentje:
Szerintem ő se natúr.
2015. márc. 25. 15:43
 25/30 anonim ***** válasza:
Ez egyértelmű. Hisz versenyzik. De nem tudni a videón látható úriembernek milyen múltja van.
2015. márc. 25. 21:20
 26/30 A kérdező kommentje:
Ez is igaz. És azt sem tudjuk, hogy cuccol-e.
2015. márc. 25. 21:36
 27/30 Dogmatix91 ***** válasza:

Én CrossFitezem. Amatőr szinten is már ott van a koksz, de ez inkább teljesítményben, mint fizikumban mutatkozik. Persze ha valaki száraz, mint a kéthetes kutyaszar és mellé bitang erős az valószínű nyom valamit, de erőből nem lehet versenyt nyerni.

Egy átlagos CF-es alapvetően szerintem jobban néz ki, mint egy átlagos testépítő de ez csak abból adódik, hogy szárazabb. Tömeg jön az alap- és súlyemelő gyakorlatoktól. Izolációs gyakorlat tényleg nincs, ezért sincs pl akkora mellük (kivéve ha nem nyomnak fekve), viszont minden át van mozgatva.

Az meg elég erős túlzás, hogy nem figyelnek a kajára. A versenyzők mind odafigyelnek a kajára mert ha nagyon mocsokmód kajálsz akkor hamar elsavasodsz. Az más kérdés, hogy sokuk más elvet vall, mint a testépítők. A versenyzők között amúgy kevés a tiszta paleos, mert az nem sportolóknak való.

2015. márc. 30. 21:36
 28/30 A kérdező kommentje:
Köszi Dogmatix, hiszek neked, írtad már valahol, hogy közel áll hozzád ez a sport.
2015. márc. 30. 21:54
 29/30 Dogmatix91 ***** válasza:
Nekem nagyon bejött. Változatos és nagyon jó a társaság. Persze nem beszélgetni megy az ember, de nem mindegy, hogy milyen közösségben edz.
2015. márc. 31. 14:19
 30/30 A kérdező kommentje:
Ez nagyon is igaz Sokat számít a jó közeg.
2015. márc. 31. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!