Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » "túl izmos vagy" szerintetek?

"túl izmos vagy" szerintetek?

Figyelt kérdés
"túl izmos vagy,nekem ez sok" "nekem a vékonyabb pasik jönnek be " Ez kb olyan "hihető" mintha egy férfi azt mondaná:"nekem túl jó nő vagy, ez nem jön be "Sztem ez csak annyit takarna,hogy az arca nem jön be srácnak de a teste az igen,és ez egyfajta kifogás/lekoptatás Viszont van aki erre azt mondja,lehet benne irigység is. Most komolyan egy nő mégis mi a pélót tud irigykedni egy férfira "túl izmos vagy" kijelentéssel ?

2015. márc. 11. 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Te túl buta vagy, nem túl izmos. Mit kell ezen rágódni? Rengeteg nő van, akinek a macis/vékony fiúk tetszenek, nem azok, akik gyúrnak. Igenis lehet kifogás az, hogy valaki túl izmos, és ez már undorító, taszító, ugyanúgy, mint ahogy valaki otthagy egy egyéjszakás kalandnál, hogy "bocs, nekem ez túl vastag". És hiába csak 4,5 centi, lehet neki már sok. El kell fogadni, hogy léteznek ízlések, márpedig te annak a csajnak nem jössz be.
2015. márc. 11. 18:30
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Ez egy sima shit teszt volt,minden nő csinálja.Teszteli vele,hogy mit reagálsz a beszólásra,mennyire vagy frusztrált és megfelelési kényszeres.Ha elkezdesz magyarázkodni,akkor veszítesz.Ha megsértődsz veszítesz.Ha elkezdesz logikusan érvelni akkor is veszítesz.Ha annyit mondasz rá unottan aham,akkor átmész.Ha meg azt feleld rá-De jó dumád van,Ha tudnál sütni főzni,talán még randira is elhívnálak-akkor meg győzöl.A kis hülyék ilyenkor egyből rá szokták vágni-De tudok sütni múltkor is ilyen olyan sütit csináltam-és kész.Elvetted a témáját és ő akar megfelelni neked,nem te neki,vagyis te irányítasz,a csaj érdeklődése meg növekszik feléd.

Úgy látom nálad a megsértődéses és a magyarázkodós bebukás játszik:D

2015. márc. 11. 18:44
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
Vagy az amit a 2. Mondott vagy nem jössz be neki és kell valami szebb lekoptatószöveg.
2015. márc. 11. 19:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Van egy ismerősőm ki van gyúrva neki pl. a mollett nők jönnek be úgy hogy anno egy huszon éves szép arcú fitness edző csajnak bejött!
2015. márc. 11. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Istenem mit nem adtam volna ha a második ad egy pofont, és ezt a tanácsot tizenegykétévesen. Így kicsit több idő kellett mire "megértettem" a nőket (kamu, nem lehet őket megérteni). :D
2015. márc. 11. 21:57
 6/7 A kérdező kommentje:
2. válaszoló te egy isten vagy :D már 1x hallottam a shit tesztről,de most utána is nézek :D
2015. márc. 11. 22:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Kis százalékban igaz lehet a duma,pl. nem akar sok konkurenciát a csaj,az jár a fejében,hogy hűtlen a pasi a jó kinézete miatt,vagy esetleg negatív tapasztalatai vannak az agresszív,tahó stílusúakkal,és fél a kapcsolattól,vagy tényleg egyszerűen nem tetszik neki az arca.Ezeket tudom elképzelni.Irigység meg,hát elképzelhető,a szteroidokat használó testépítő nőkből kiindulva.

A "shit teszt" az mondjuk mindig ott ólálkodik a csajoknál,mindenféle szituációban,szóval arra gyakran lehet számítani,ha bejön neki a pasi.Mondjuk a frusztrált,elnyomott nők azt is szivatják aki nem jön be nekik,pusztán a hatalom kedvéért.De a "shit teszt" legtöbb esetben jó jel,mert azt jelenti,érdeklődik a csaj.

2015. márc. 12. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!