Túró fogyasztásához ötletek?
Figyelt kérdés
Úgy értem mivel ízesítsem, mit tegyek bele ha este akarom fogyasztani (tehát zabpehely, gyümölcs kizárt)? Lehet édes és sós is...vannak variációim, de azokat már unom, minden ötletet szívesen fogadok.2015. márc. 19. 13:30
1/11 Csiß válasza:
Önmagában nem megy?Úgy az igazi :)
2/11 A kérdező kommentje:
De megy, csak kicsit uncsi :) szoktam enni natúr joghurttal kikeverve, vagy cukormentes gyümölcsjoghurttal, acidofilus tejjel, napközben gyümölcsökkel...
2015. márc. 19. 14:09
3/11 anonim válasza:
Miért kizárt este a zabpehely? Egyébként én ily módókon szoktam: fehérjével, vagy kakaoporral összekevervem, összekeverem egy tojással, elkeverem és berakom a mikróba. Egyébként szentségtörés lesz amit mondok de én cukrot is teszek bele.
4/11 anonim válasza:
Joghurtot kihagytam, de látom ismered szóval mindegy
5/11 anonim válasza:
Na elég zavaros lett. Tehát: fehérjével vagy kakakóval. Vagy tojással mikróba.
6/11 anonim válasza:
Fahéj, citrom, kakaópor, édesítő ezeket szoktam használni.
8/11 A kérdező kommentje:
A tojásos túrót mennyi időre rakod be mikróba? Úgy értem mennyire melegíted fel?
2015. márc. 19. 17:45
10/11 anonim válasza:
Nekem kettő varriációm van a fogyasztására.. :)
1. édesítővel és citromlével.
2. körözöttnek megcsinálva,így finomabb csak időigényesebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!