Tömegnövelő turmix ötletek?
Hello! Közel 5 hónapja kondizok heti 3-szor 2 órát, szépen felosztva a különböző izomcsoportokat. A fejlődés szemmel is látható, és az erőnlétem is sokkal jobb lett. Mégis azt érzem fejlődhetnék intenzívebben is ami a súlyomat illeti, hiszen 58 kilóról indultam, 63 volt a 3. hónap végére, aztán lebetegedtem enni nem bírtam visszaestem 59 kilóra. Most 61 vagyok a 4. hónapban, de úgy érzem gyorsabban is mehetne a dolog ha több kalóriát és szénhidrátot tudnék bevinni pl. reggel.
A reggeli étkezés borzasztó kín nekem, egyszerűen nem tudok enni ilyenkor, szóval turmixot kéne csinálnom. Van valakinek tuti tippje ehhez?
Félreértés ne essék, szedek fehérje/szénhidrát keveréket, de azt csak edzésnapon kell 2-szer az előírás szerint.
Rich Piana tömegnövelő turmixa:
-1 csésze zabpehely (ch)
-10 tojásfehérje (protein)
-mogyoróvaj (zsír)
-banán
"de azt csak edzésnapon kell 2-szer az előírás szerint"
Nem, a táplálékkiegészítőket a táplálkozásod kiegészítéseként kellene fogyasztani. Tehát azon a napon, ahol egyébként pl nem lenne meg a fehérjebevitel, mehet protein turmix. Amennyiben anélkül is megvan, nem muszáj. Nincs ilyen megkötés, hogy edzésnapokon 2x kell bevinni, ez nem gyógyszer. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!