Nehezen hízó, kezdő testépítők nektek heti 4-5 keményebb edzés és megfelelő étrend mellett milyen tömegnövelő segített az izomnövekedésben?
Nem vagyok nehezen hízó de válaszolok. Nem egy tápkieg a lényeg. Az étrendet kell rendbe tenni. Edzés utánra meg ha nagyon akarzs tömegnövelőt akkor: mhn gainer, jumbo professional, volumass 35, brutal gainer, bsn truemass. Tehát kb 30% fehérjetartalommal bíró legyen, mert nem kell egy zsák cukor egy nehezen hízónak sem, még edzés után sem.
De még jobb ha veszel külön proteint és ahhoz teszel edzés után gyors szénhidrátot.
Szerintem a négy-öt edzés nem ideális kezdőknek, de nehezen hízóknak még később sem nagyon.
Ezzel csak elaprózód magadat, égetetted el a nagy nehezen bevitt kalóriákat feleslegesen.
Kezdetnek heti három teljes testes edzés kell az alapgyakorlatokkal.
Én kihagynék minden sallangot, nem edzenék vádlira, hasra és karra sem, de nem lenne külön lábhajlítás sem.
Mondjuk így;
4x10 Guggolás
4x10 Fekvenyomás
4x10 Felhúzás
3x? Húzódzkodás
3x10 Fej fölé nyomás
És ennyi elég is. Lehet hazamenni zabálni meg aludni.
Aerob vagy kardióedzés sem kell, sem foci, és semmi más.
Aztán majd lehet később osztottan edzeni, de akkor is elég három nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!