Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szeretnék edzeni, de nagyon...

Szeretnék edzeni, de nagyon fáradt vagyok, nincs energiám. Ötletek? 30F

Figyelt kérdés
8 órában irodában dolgozom, utána otthon kisbabázom, és általában 19:00 felé tudok elszabadulni edzeni max 1 órára, de addigra már kb. 0 energiám van. Energiaital esetleg segíthet? Bár próbálnék csak természetes dolgokhoz fordulni. Valakinek bármi ötlete az energiaszint növeléséhez? Nem vagyok elhízva.

2014. okt. 16. 21:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
Egy nagy bögre kávéval próbálkozhatsz, vagy ha nincsenek vérnyomásproblémáid, akkor NO fokozókkal is próbálkozhatsz, bár nekem utóbbiakkal csak negatív tapasztalataim vannak, de sokaknak bejön.
2014. okt. 16. 21:06
 2/12 anonim ***** válasza:
39%
De utálom a szóismétléééést.
2014. okt. 16. 21:06
 3/12 anonim ***** válasza:
NO fokozó pl Nitrox jó lenne szerintem. Edzés után egy óràval még mindig pörögtem
2014. okt. 16. 21:15
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

És az edzéstől nem pörögsz fel? Én előtte mindig iszom egy kávét, és multivitamint is szedek.

Többek között azért kezdtem el súlyzózni, mert semmi energiám nem volt. Amióta heti háromszor "gyúrok", le se lehet lőni. Hihetetlen, de napról napra több energiám van. A kisfiamnak is jót tesz, szereti az új pörgős anyut :-)

A páromat is rávettem, ő is dolgozik reggeltől estig , utána babázik, este 8kor meg már csak annyi ereje van, hogy a kanapé-wc távolságot megtegye. Rajta is látom, hogy azóta több energiája van, igaz, hogy csak edzésnapokon, a pihenőnapokon pont olyan punnyadt mint volt, de kezdetnek ez se rossz.

2014. okt. 17. 00:18
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
a rendszeresség a kulcs, azért nincs semmi erőd, mert nem csinálsz semmit. majd ha rendszeressé vállik az edzésed, energiád is lesz sokkal több, de addig csodát nem kapsz semmitől.
2014. okt. 17. 04:41
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ!

Rendszeresség még nincs, mert ez volt a 4. nap, amikor lementem. Közben arra is rájöttem, hogy talán nem naponta, hanem kétnaponta érdemes edzeni.

A kávé kiesik a NO fokozókkal és egyéb mesterséges szerekkel együtt, mert próbálok egészséges és természetes irányban maradni.

Az edzéstől nem pörgök fel, de fáradtabb se leszek, tehát van bőven élénkítő hatása!

1 éve még gyerek nélkül 5 sorozat pl: húzódzkodás úgy nézett ki, hogy 10-11-9-9-8. Igaz picit korábban is kezdtem el. Most meg 7-5-3-3-1 volt a legutóbbi, 2 perces pihenésekkel.

Gugliban meg olyanokat találtam, hogy edzés előtt pl: mazsola, magvak, aszalt dolgok kb fél órával és az sok energiát ad. Hát kíváncsi vagyok :)

2014. okt. 17. 08:28
 7/12 Andi80018 ***** válasza:
100%
Szerintem inkább melóból kéne menned edzeni, és úgy haza. Illetve hétvégén, amikor azért nagyjából kipihent vagy. Mondjuk jó fej vagy, természetes dolgokat akarsz, de azért az energia ital menne. :-) Akkor inkább tényleg No-fokozó, az ér is valamit. Ha megfelelően táplálkozol, fehérjebevitelre, vitaminokra, stb. ügyelve, akkor mennie kell az edzésnek, lehet jobban kéne spanolnod magad, és agyban jobban rajta lenni. Sajnos ha nem alszol eleget, és mosott szar vagy folyamatosan,nem fog úgy menni, az tuti. A nem alváson csak a alvás segít:-)
2014. okt. 17. 08:40
 8/12 anonim ***** válasza:
94%
A kávé pont annyira mesterséges, mint a mazsola és az asztalt magvak :-)
2014. okt. 17. 11:07
 9/12 anonim ***** válasza:
*aszalt
2014. okt. 17. 11:07
 10/12 anonim ***** válasza:
22%
egy izomcsoportot bõven elég 1 héten egyszer leedzeni
2014. okt. 17. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!