Szeretnék edzeni, de nagyon fáradt vagyok, nincs energiám. Ötletek? 30F
És az edzéstől nem pörögsz fel? Én előtte mindig iszom egy kávét, és multivitamint is szedek.
Többek között azért kezdtem el súlyzózni, mert semmi energiám nem volt. Amióta heti háromszor "gyúrok", le se lehet lőni. Hihetetlen, de napról napra több energiám van. A kisfiamnak is jót tesz, szereti az új pörgős anyut :-)
A páromat is rávettem, ő is dolgozik reggeltől estig , utána babázik, este 8kor meg már csak annyi ereje van, hogy a kanapé-wc távolságot megtegye. Rajta is látom, hogy azóta több energiája van, igaz, hogy csak edzésnapokon, a pihenőnapokon pont olyan punnyadt mint volt, de kezdetnek ez se rossz.
Köszönöm a sok választ!
Rendszeresség még nincs, mert ez volt a 4. nap, amikor lementem. Közben arra is rájöttem, hogy talán nem naponta, hanem kétnaponta érdemes edzeni.
A kávé kiesik a NO fokozókkal és egyéb mesterséges szerekkel együtt, mert próbálok egészséges és természetes irányban maradni.
Az edzéstől nem pörgök fel, de fáradtabb se leszek, tehát van bőven élénkítő hatása!
1 éve még gyerek nélkül 5 sorozat pl: húzódzkodás úgy nézett ki, hogy 10-11-9-9-8. Igaz picit korábban is kezdtem el. Most meg 7-5-3-3-1 volt a legutóbbi, 2 perces pihenésekkel.
Gugliban meg olyanokat találtam, hogy edzés előtt pl: mazsola, magvak, aszalt dolgok kb fél órával és az sok energiát ad. Hát kíváncsi vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!