Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Natur joghurt, turo?

Natur joghurt, turo?

Figyelt kérdés
Meg kell hogy mondjam imadom mindkettot kis edesitovel, kakaoval. Tudom turo este kene hogy menjen de napkozben is szivesen " nassolom". termeszetesen zsirszegeny. Ez mennyire gond? Ti milyen joghurtot es turot esztek? Amit en eszek joghurt az 150 gos es ebben a 150ben csak 4.1 g ch es 2,1 g zsir van.
2015. márc. 15. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem gond.
2015. márc. 15. 21:54
 2/4 anonim ***** válasza:
31%
Semmilyent,mert tejszármazékokkal nem mérgezem a testem.Ha még zsírszegény is akkor duplán értelmetlen.
2015. márc. 15. 22:18
 3/4 anonim ***** válasza:
nem kell parázni a tejtermékektől, hacsak nem vagy laktózérzékeny. Ráadásul nem tejet iszol literszámra egész nap, a túróról eddig még viszonylag kevés rosszat és nagyon sok jót olvastam. Nem mondom hogy szentírás lenne, mivel annyi egymásnak ellentmondó vélemény van. De én minden nap eszem, és semmi bajom nincs tőle. Meg a környezetemben élőknek sem. Én is sozktam egy kis natúr joghurtot, kefírt tolni, főleg diétában, mivel alacsony a tápanyag és energiatartalma, így nem nagyon változtat az össz-bevitelen, viszont finom. szóval, nyugi :) az pedig általános szabály, hogy ha a szervezeted valamit nem bír, azt jelzi.
2015. márc. 15. 22:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazabol mindig ehes vagyok es gyenge, szoval biztos max a nem kajalas meg az alacsony cukorszint nrm tetszet neki ....
2015. márc. 16. 03:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!