Natur joghurt megitelese?
Figyelt kérdés
Edessegkent kis kakaoporral nagyon szeretem. Nagyon melleeves?
1,4 %os zsir
2015. jan. 6. 15:39
1/12 anonim válasza:
van 0,5-os is nem?
En cukormentes szirupal szoktam osszekeverni.Finom gyumolcsos joghurt ize van
2/12 anonim válasza:
Én proteinnel szoktam néha összekeverni. Nem nagy félreevés amúgy, van benne egy kis tejcukor.
3/12 anonim válasza:
Mivel tejszármazék és méghozzá egy másik faj tejszármazéka,ezért teljes mértékben melléevés,mivel nem emberi fogyasztásra való alapvetően.Ha ennyire szereted az ilyesmit akkor tojásproteinből csinálj magadnak pudingot.
4/12 A kérdező kommentje:
Shopbuilderben hh hasznalnak akkor?
Tiszta szar ez az egesz semmit nem lehet enni :D
2015. jan. 6. 22:20
5/12 anonim válasza:
Kerdezo jolbeszel.Colos gyakran hasznal natur joghurtot es O dicseri.
6/12 anonim válasza:
Azért,mert a shopbulderen szó van a tömegelésről,a szálkásításról,csak éppen a természetes egészséges táplálkozásról nem.A civilizációs betegségek egy döntő többségéért meg a tej és származékai felelősek.Illetve ellentmondásba is kerülnek,mert a tejet ők is elítélik van erről cikkük,a tejsavó a túró meg hú de jó.
7/12 anonim válasza:
nem kell túllihegni. vannak emberek, akik nem tolerálják a tejet és a származékait, de nem az ördögtől való kaja, ha benned megvan a megfelelő enzimkészlet, hogy lebontsd. biztos, hogy sütibe, vagy bármi otthoni kreálmányba sokkal jobb, mint a tejföl, vagy vaj. én is használom és semmi bajom nincs tőle. van benne azt hiszem 100grammonként 4 g cukor ezért ne vidd túlzásba, de egy kis "nasitól" nem lesz semmi bajod.
8/12 A kérdező kommentje:
Na igen pont errol beszelek en is hogy oke, nem vedelunk tejet de 1pohar joghurt csak belefer. :)
2015. jan. 7. 09:36
9/12 anonim válasza:
sztem a joghurt még jobb is mint a tej. max ne minden nap :)
10/12 anonim válasza:
Nem a tejsavó hú de jó, hanem a tejsavóprotein hú de jó. A túróban nincs annyi tejcukor és zsír, és több benne a fehérje, mint a tejben. Nyilván aki laktózérzékeny, az ne zabálja ezeket se. Mi olyan bonyolult ebben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!