A Jogobella joghurt mennyire jó diétához?
Figyelt kérdés
Sovány túróval és zabpehellyel szoktam összekeverni.
100 gramm tápértéke:
kcal: 98
fehérje: 3.5
szénhidrát: 15.3
zsír: 2.5
2014. jún. 19. 14:48
1/7 anonim válasza:
Teli van cukorral abszolút nem diétás... naturjoghurt + friss gyümölcs.
2/7 A kérdező kommentje:
Natúr joghurt az oké, de akkor már a gyümölcs se legyen a cukortartalma miatt, nem?
2014. jún. 19. 14:51
3/7 anonim válasza:
Szerintem túróval meg zabpehellyel elég tápláló a végeredmény. Biztos egészséges, de becsapós, hogy ez fogyókúrás étel lenne, szerintem nem az. Natúr joghurt önmagában oké, mellé saláta, hús és alapvetően inkább szénhidrátszegényen és a fehérje bevitelt fokozni helyette, ez szokott hatásos diéta lenni. Természetesen csak átmenetileg. Mikor már nem akarsz fogyni, akkor azért a szénhidrát marad a meghatározó tápanyag, de akkor is a cukor kerülésével.
4/7 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy ne legyen gyümölcs sem de pár szem még mindig jobb mint egy jogobella.....
5/7 tkodit válasza:
Én diétában nem ennék ilyen cukros sz.rt.
7/7 anonim válasza:
A gyümölcscukor és a joghurtokhoz hozzáadott cukor egészen más, a fruktóz mérsékelt(egyesek szerint szinte korlátlan) mennyiségben belefér. A Jogobellában is elhiheted, hogy nem a gyümölcsök cukortartalma miatt 15% a szénhidrát, szóval nem ugyanaz a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!