Milyen edzésterv volna jó nekem? 18/F
Szerintem Te nem olvastad (vagy ha igen értelmezted jól) a Sárga kaszulát.
"de nem is szeretnék egy 120 kilós bika lenni"
Nem leszel az nyugi.
"szuper edzést külön csípőre mert nem igazán találtam és van felesleg a csípőmön. Az is érdekelne hogy most szálkásítással kezdjek? mert nem vagyok kövér, de szerintem a semmire nem igazán lehet tömegelni"
Na itt jön ki, hogy nem vagy tisztában az alapokkal. Akik válaszolni fognak, nem sok új dolgot mondanak majd. Bunny ott minden alap dolgot leírt amire neked szükséged van. Mondom olvasd el mégegyszer mert lehet nekem zavaros de Te most fogyni akarsz csípőről erősítő gyakorlattal és előbb zsírt akarsz magadra pakolni és azt alakítgatni "mert semmire nem igazán lehet tömegelni". Nem így megy.
Otthonra meg kell 2 db szerelhető súlyzó és egy pad. Húzódzkodni tudsz gerendán, fán stb tolódzkodni meg 2 széktámlán. Húzódzkodás, fekvő, guggolás, tárogatás, vállból nyomás, kalapács bicepsz, bicepsz állva, lórugás, tricepsznyújtás, kitörés, fekvenyomás, szumófelhúzás, fűrészelés, evezés, vállvonogatás, oldalra-előre emelés. Ezeket a gyakorlatokat 2 súlyzóval simán végretudod hajtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!