Kondizok mégis gyenge vagyok? Miért?
110 kg nem nagy cucc felhúzásban, 90kg meg főleg nem fekvenyomásban ráadásul 2 év után.
Azért szorított a focista srác erősebbet mert erősebb az alkarja.
Nálunk is volt ilyen szorítósdi és úgy működnek ezek a cuccok, hogy egy 90kgnak megfelelő rugó "nyúlását" méri le gép és azután számolja át a kifejtett erőt. (tehát ha te egy kézzel megbírsz fogni 60kg-t és tudod is tartani akk annyit fog mutatni a gép)
Megoldás: alkarerősítő gyakorlatok (függeszkedés, bicepszezés madárfogással) bevezetése az edzéstervbe.
Szkandert meg inkább hagyjuk. Az gyorsaság és technika. Persze egy számít az erő de nem annyit mint amennyire sokan gondolják.
--gömb--
A felhúzás erősíti ugyan az alkart, de emellett valóban érdemes rá külön edzeni, akár vehetsz ilyen rugós alkarerősítőt is (csak ne 45 kilósat, mert abba még én is 50 ismétlést beleteszek egyszerre).
Vegyél egy CoC 4-est :D
Ha eljutsz oda hogy ezt össze tudod nyomni, tönkreteszed a mérőt :D
Valamit elfelejtesz:
A focista alkarja alig van terhelve, a tied meg állandóan terhelve van.
Ez ugyanaz, mint amikor lejön a hülyegyerek a konditerembe és kétszer akkora súllyal lábtolózik, mint én, fele akkora combja sincs és elkönyveli, hogy ő erősebb. Csak azt felejti ki, hogy én előtte már guggoltam meg kitörést csináltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!