Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy lehet az hogy én kondizok...

Hogy lehet az hogy én kondizok is meg sportolok, aki meg nem sportol az mégis erősebb nállam de miért?

Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 18:48
 1/5 anonim ***** válasza:
mit jelent erősnek lenni?
2011. febr. 25. 19:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Vagy provokálsz és akkor bzi vagy, vagy rohadtul nem értesz a sporthoz, illetve, ha fél éve edzel, az lóf@sz...
2011. febr. 25. 20:06
 3/5 A kérdező kommentje:
miért kell most leszidni?
2011. febr. 25. 20:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Erre nagyon egyszerű a válasz!

Minden ember más és más testfelépítéssel rendelkezik,más testzsír %-kal,más izomzattal.

Vannak ektomorf,endomorf és mezomorf felépítésűek,bár ez így nem éppen igaz,mert valahol olvastam,hogy a legtöbb emberben keveredik ezen 3 kaszt tulajdonságai.

Ebből kifolyólag vannak az átlagosnál alapból izmosabb emberek és alapból vannak nyüzügébbek is,ezzel nincs is semmi probléma!

Gondold csak el,hogy milyen lenne a világ,ha mindenki olyan kemény lenne,mint Arnold?!

El kell fogadnod,hogy mindig is lesznek nálad erősebb emberek,mint,ahogyan az is biztos,hogy sokkal gyengébbekkel is találkozol majd jócskán!

Íme egy nagyon jó cikk:

[link]

2011. febr. 25. 20:20
 5/5 anonim ***** válasza:
nem leszid,csak napi 3 ilyen kérdés van.
2011. febr. 25. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!