Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kondizok, de mégis híztam,...

Kondizok, de mégis híztam, lehetséges?

Figyelt kérdés

2 hónapja járok le kondiba, a célom, hogy izmosabb, fittebb legyek, és vmennyi zsírt is veszítsek. Szedek fehérjét, l-carnitine-t is, de, mikor a mérlegre állok, azt látom, h 3 kilóval nehezebb vagyok, mint mikor elkezdtem.

Nem zabálok mellette, sőt próbálok kevés ch-t bevinni.

Már 4-5x nagyobb súlyt meg tudok emelni, mint előtte, tehát ilyen szinten hatásos volt szerintem a kondi. Csak nem tudom, h zsírból vesztettem-e valamit, vagy mitől vagyok nehezebb, mikor napi 2 órát edzek az azt megelőző napi 0 órát edzek időszakomhoz képest, úgy, hogy nem is úgy étkezem, mint előtte.

A válaszotokat előre is köszönöm.

2010. jún. 22. 14:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Az izom nehezebb mint a zsír, és a kondizók nem épp könnyűek súlyban.
2010. jún. 22. 15:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Felszedtél egy kis izmot, de ahogy olvasom, elég sok mindennel nem vagy tisztában.
2010. jún. 22. 16:15
 3/5 anonim ***** válasza:
2 féle fö edzéstípus van a tesépítésben: a tömegnövelés és a szálkásítás. A kettőt váltogatni szokták a profik. Versenyek elött tömegnövelnek utána közvetlen a verseny elött pár honap szálkásítás következik hogy csak tiszta izom maradjon, mivel a tömegnövelésmél akaratlanul is nem csak izmot szedsz fel. a szálkásitással a felesleget égetik el.
2010. jún. 22. 16:15
 4/5 anonim ***** válasza:
nem baj, szedjed csak a szereket tovább
2010. jún. 22. 19:39
 5/5 Gyenes Tamás Nűnű ***** válasza:

Kiscsibe, tükörbe nem néztél?

Olyan, hogy bicepsz, nem mérted centivel?

Optimális esetben izmot szedtél fel, és annak bizony súlya van.

Ne hallgass a hülyékre, a fehérjék és az L-karnitin nem szerek, hanem táplálékkiegészítők.

2010. jún. 23. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!