Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez jónak számít?

Ez jónak számít?

Figyelt kérdés
December közepes óta gyúrok. Vállból nyomásba 15 kilóról 30 kilóra léptem február közepére. Jónak számít vagy nagyon rossz?

2015. márc. 7. 18:28
1 2
 1/14 anonim válasza:
hmm.hirtelen ugrottál egy hónap alatt 15 kilót,ez nem valami jó az izmaidnak hacsak nem vagy testépitő!
2015. márc. 7. 18:54
 2/14 A kérdező kommentje:
Mi van? Nem vagyok testépítő, csak az erő miatt gyúrok. Átmozgató időszak meg előtte megvolt, saját súlyos edzéssel.
2015. márc. 7. 18:59
 3/14 anonim ***** válasza:

Kezdésnek nem rossz, de a 30 kilós vállból nyomás még lófitty.

Ettől függetlenül gratulálok, csak így tovább!

2015. márc. 7. 19:00
 4/14 anonim ***** válasza:
nem tudom, hogy jónak számít e vagy nem, engem soha nem érdekel ki mit mennyivel nyom, felőlem szériázhatsz fekvenyomásnál 150kg-al ha abból egyszer sem tudod szépen egyenletesen kinyomni, csak lendületből kivágni... ha valaki képes szépen szabályosan egyenletes tempóval kivitelezni egy gyakorlatot, akkor annak elismerésem, annak aki meg csak arra megy, hogy minél nagyobb súlyt megmozgasson, az kb debil szerintem...
2015. márc. 7. 19:06
 5/14 A kérdező kommentje:
Szabályosan csinálok, csak erőedzést végzek, főleg alapgyakorlatokat, 8-10 ismétléssel, de inkább 8-al. Egyenletesen nyomom, nem dobálom, pattintom. Azért mondtam, hogy erőre megyek, mert a nyers erőmet szeretném így növelni és nem annyira a kinézet érdekel.
2015. márc. 7. 19:16
 6/14 A kérdező kommentje:
Azt nem értem, hogy 60 kiló vagyok és 15 éves, szóval úgy nézzétek. Előtte rohadt sovány voltam, életemben alig mozogtam. A genetikám pedig hulladék skinny-fat.
2015. márc. 7. 19:18
 7/14 anonim ***** válasza:
Én 16 évesen, szintén elég vékonyan 40-el csinálom. De nem ez érdekel, hanem az hogy magamhoz képest szép eredménynek tartom, és még bőven van motivációm ahhoz hogy folytassam.
2015. márc. 7. 19:27
 8/14 A kérdező kommentje:
Szerintem az egyik legjobb nyomógyakorlat. Grat neked. :)
2015. márc. 7. 19:29
 9/14 anonim ***** válasza:

"annak aki meg csak arra megy, hogy minél nagyobb súlyt megmozgasson, az kb debil szerintem..."

Vagyis az erőemelők mind debilek? mivan??

2015. márc. 7. 21:20
 10/14 anonim ***** válasza:
nyilván nem az erőemelőkre gondoltam, hanem azokra a hülye gyerekekre, akik lemennek gyúrni és egy darab szabályos gyakorlatra nem képesek, csak lendületből kivágni mindent.
2015. márc. 7. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!