Ahhoz, hogy izmosodhassak egy kicsit, feltétlenül muszáj külön étrendet betartanom, vagy elég csak a kitartó, céltudatos edzés? 21/F
Figyelt kérdés
2015. márc. 7. 15:16
11/19 anonim válasza:
Guggolásba se vagyok rossz. Ott 80 kilóról indultam, most 150-el nyomom. Felhúzásom az 160 kiló. Hülyeséget nem hiszem, hogy írtam, csak bemutattam az én szemszögemből a dolgokat.
12/19 anonim válasza:
Egyébként nincs szuper genetikám sem. Ekto-endomorf vagyok, ráadásul rossz a váll derék arányom is és egész életemben telefosott búvárruhára hasonlítottam. Most se vagyok egy kidolgozott Arnie, de hájas se vagyok. Izomtömeget viszont fel tudtam dobni persze egy kis zsírral. 17% TZS körül vagyok. Rendszeresen megyek futni, ezzel lejjebb is lehet csökkenteni a TZS-t. Nálam bevált.
13/19 - palilaci - válasza:
Attol meg kicsit sarkitva, de ha szart eszel attol is nősz. Szoval izmosodasi szempontbol jo a genetikad. Egyebkent enis ekto-endo keverek vagyok es "fenykoromban" szinten teleszart buvarruhara hasonlitottam mintsem emberre. pacsi
14/19 anonim válasza:
Mondjuk én nem is bírnám a számolgatást, meg a nagyon pontos étkezéseket, mindennapos csirke-rizst. Nem eszek top ételeket, de ezeket jobban szeretem, mint a szenvedés a szálkásságért. Nekem csak erő kellett meg méret.
15/19 anonim válasza:
Egyébként nem gondolkodsz erőemelésben, mert elég erős vagy ezek alapján, ha szabályosan csinálod, akkor megéri elgondolkodni.
16/19 anonim válasza:
Szabályosan szoktam csinálni mindent, de nekem más céljaim vannak. Egyetemre készülnék meg egy ideje bokszolok. A boksz pedig eléggé lefoglal még az edzések mellett is.
17/19 anonim válasza:
hogy a rákba lehet valaki ekto-endo??? azt hogy hozod össze? és mi a rák az a toloncozás?
18/19 anonim válasza:
1.Vegyél vissza picit.
2. Használd az internetet, ha nem értesz valamit.
Szerintem menne, ha már odáig eljutottál, hogy rátalálj a kérdésre. :)
3. A testalkattípusok keverednek. Lehet valaki vékonyabb vagy átlagos csontozattal is hájas. Így olyan, mintha egyszerre vékony és kövér lenne. Ezért olyan, mint a telefosott búvárruha.
4. A toloncozás az a tolódzkodás nevű gyakorlat, csak vidéken/börtönben így mondják.
5. Legyen szép napod!
19/19 - palilaci - válasza:
Százhúsz(kg)
Ugy, hogy hosszu es vekony csontozatu vegtagjaim vannak, kisse szeles csipo, konnyen zsirosodom de izmot nehezen epitek. Szoval ilyen szoporoller....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!