Ez jó lenne szálkásító diétának?
Figyelt kérdés
7:00: zabkása + 3-4 tojásból rántotta
9:00: 50 g csirkemell, 60 g rizs + zöldségköret
12:00: ugyan az mint 9-kor
15:00: ugyan az mint 9-kor
18:00: ugyan az
20:00: natúr túró gyümölccsel
Persze néha azért raknék bele mást is, így nagyon egyhangú lenne.Néha lenne krumpli rizs helyett, vagy hal csirke helyett.
Az étkezések között mogyorót, tökmagot stb. ennék.
2015. márc. 7. 13:41
1/6 A kérdező kommentje:
Hopp, ez kimaradt.
80 kg vagyok és 182 cm.Heti 4X végzek súlyzós edzést, ebből 2X kardiózok is + van 2 olyan nap amikor csak kardiózni megyek.Tehát 6X edzek egy héten.
2015. márc. 7. 13:43
2/6 anonim válasza:
nem tudjuk, hogy mennyi zabot eszel, így nem tudjuk kiszámolni, hogy ez összsen mennyi ch, mondjuk nem is annyira fontos. Gondolom, hogy te már kiszámoltad úgy, hogy 1,5-max3g/ttkg legyen, attól függően, hogy mennyire könnyen hízol /fogysz. Szóval a ch-val bűvészkedj ügyesen. Annyi az észrevételem, hogy talán kicsit túl gyakran eszel, reggel elég lenne a 2. kaja 10kor, és 3 óránként. De ez is olyan dolog, hogy ha neked pont így jön be és működni fog, akkor nem para. Szálkásításnál már az uccsó 1, vagy 2 étkezésre nem szoktak ch-t enni (persze ez alól kivétel az edzés után ). Jobb lenne a nap első felében jobban elosztani a ch-t, illetve a túróhoz sztem gyümölcsöt ne egyél, mert az is ch, ráadásul fruktóz, ami elég agresszívan (gyorsan, és kvázi kontrollálatlanul ) szívódik fel.
4/6 anonim válasza:
2-es vagoyk. igaza van az előttem lévőnek, valóban kevés a fehérje, ezt az előbb nem is néztem. minimum 2g/ttkg legyen szálkásításnál, mivel ugye a ch csökkentett.
5/6 A kérdező kommentje:
Min változtassak a több fehérje érdekében?
Gondoltam hogy veszek tojásfehérjelét.1 literben 33 tojás fehérjéje van benne, napi 1 decire gondoltam.Vagy mit tegyek még bele?
2015. márc. 7. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!