Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásító étrendnek megteszi?

Szálkásító étrendnek megteszi?

Figyelt kérdés

Súlyzós edzést végzek mellette itthol, egykezes súlyzókkal minden nap. 190cm magas és 107kg vagyok. Ha továbbra is folytatom ezt az étrendet és iszok mellé 50g Activlab Soya Pro-t is. (Azt csak azért mert ha több húst ennék valószínűleg már kijönne..)

Itt az étrend: [link]

2015. márc. 1. 18:55
 1/2 anonim ***** válasza:

A szója fehérje nem igazán jó.

Egyébként NAGYON kíváncsi vagyok, hogy hogyan készíted ezeket el minden egyes nap, ennyi félét, ekkora mennyiséget.

A fehérjéd sok, főleg ha még erre akarsz inni extrán. Nagyon sok a 226g, szerintem felesleges is.

2015. márc. 1. 21:02
 2/2 anonim ***** válasza:

passz, ennyi ch-val rám már bőven szaladnak a kilók, ennyicske zsír mellett meg előjön az ekcémám és belepi a fejem...

mellesleg mondok egy újdonságot, látom te is beleesel a klasszikus 2gramm*testtömeg hülyeségbe, az eredetileg izomtömeg volt, csak a testtömeggel egyszerűbb számolni, így aztán a testépítők inkább testtömeggel számolnak, de mondok egy újat!

dagadt vagy... a zsírod pedig rohadtul nem kér kaját... nyugodtan számold úgy az étrendedet, mintha 85-90kg lennél.

2015. márc. 1. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!