Tolódzkodást mennyivel érdemes kezdeni?
Sziasztok! Eddig fekvőtámasz különböző variációival edzettem mellere, de most akarom elkezdeni a tolódzkodást, mivel már úgy érzem, eléggé meg vagyok erősödve ahhoz, hogy tudjam csinálni.
Szerintetek hány ismétléssel és hány sorozattal lenne érdemes kezdeni?
Úgy gondoltam, hogy előtte csinálok 4x25 feltett lábas fekvőt bemelegítésnek és utána tolódzkodok.
Nem Kathi Béla szintű tömeget szeretnék, Isten őrizz:))
Inkább olyan Brad Pitt-es, Jason Statham-es fizikumot, ahhoz meg bőven elég.
Csak viszonyításként írtam ezeket. De nem akarok sem fitnessmodell lenni, sem versenyezni, csak egy jó fizikumot akarok, ami bejön a nőknek, ennyi.
De nem ez volt a kérdés.
Sejtettem,hogy erre az időszakra gondolsz,de csak a szerep kedvéért kondizott.Most már szerintem nem néz ki sehogyan sem.
De azt hiszem értem mi a célod.Ismerkedj akkor a fegyenc edzéssel.Az is szuper!
Igen tudom, már nem így néz ki, de én erre gondoltam. Persze, a legtöbb színész egy szerep kedvéért edz, aztán újra elhagyja magát, tisztelet a kivételnek.
De írhattam volna Bradley Cooper-t vagy Hugh Jackman-t is.
Tehát valami ilyesmi formát szeretnék összehozni (az arc szerencsére megvan hozzá:)), de én tartani is akarom.
Értelek.A lényeg,hogy csináld rendszeresen és meglesz az eredménye.Így tovább!
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!