Szerintetek 3 napi edzésterv jó:Hétfő:mell hát vál has szerda:láb has péntek: bicepsz tricepsz alkar has? meg olyan dolog hogy szálkás test alkatú vagyok edzéshez valamit szedjek pl proteint? és mennyit és mikor (edzés előtt után. )
Ezt nem hívják edzéstervnek. Just sayin.
Egyébként se jó, mert hétfőn 2 nagyobb izomcsoportot mozgatsz meg, és egy kevésbé nagyot. Pénteken pedig 2 kicsit, és egy aprót. (hasat nem nézem most sehol)
Oszd el így inkább:
h: mell váll tricepsz (has)
sz: láb has
p: hát bicepsz has
Alkarra nem kell külön edzeni mindig, főleg ha csinálsz felhúzást.
Kimaradt az értend.
Bár jobban belegondolva valószínűleg elég hiányosak az ismereteid, úgyhogy egyszerűbb ha elolvasod a sárga kapszulát, mintsem itt félinformációkat adjak tömörítve.
Keress rá: sárga kapszula
Ingyenesen letöltheted, elolvasod, és tudni fogod hogy mit hogy csinálj. Kezdőként milyen edzésterv kell, hány gyakorlat, milyenek, és mennyi.
Sok sikert!
Az az étrendtől függ. Én úgy gondolom hogy meg lehet enni a kellő mennyiséget, és akkor felesleges.
Viszont ha gondok vannak a kellő mennyiség elfogyasztásával, akkor nézhetsz valamit.
De mindenképp először állíts össze étrendet, és 1-2 hónapot edzz így. Közben olvasgass utána, ne a reklámdumákat, mert még elhiszed hogy érnek amúgy valamit, pedig a tápanyag bevitelen kívül alig. Szóval ha meg tudod magadtól is enni a kellő mennyiséget, akkor felesleges kidobj sokezret rájuk
Itt az én edzéstervem, ami elég jól bevált, kb egy éve csinálom, edző mutatta:
Hétfő: Mell, hát, has
Szerda: Láb, bicepsz, has
Péntek: Váll, tricepsz, has
(vannak olyan gyakorlatok amik hatnak alkarra bicepsz edzésnél, de ezt külön nem venném bele)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!