Létezik, hogy ekkora a kalóriaigényem egy nap?
Sziasztok!
183 cm vagyok, 97 kilo. Ülömunkát végzek, hetente 3-szor Crossfit (jövöhéttöl terveztem bevezetni a 4. alkalmat), alvás rendben van.
Beszéltem személyi edzövel és használtam kalkulátort is (kettöt is).
Az egyik kalkulátor szerint a napi kalóriaigényem 2700, a másik szerint 3000/nap ahhoz, hogy 0.5kg-ot fogyjak. Az edzö szerint 2300-2500 kellene a fogyáshoz és kb 2800-3000 a szinten tartáshoz.
Ez létezik? Ez rengeteg kaja, soha az életben nem leszek képes ennyit enni. Már azzal is kész vagyok hogy napi 2000 kalóriat megeszek.
Edzö szerint a testalkatom és jelenlegi izomzat mellett kb. 7-8 kilót kellene leadnom. Tehát ha ez megvan akkor napi 3000 kalóriát kellene magamba tolni. Azt hogy a francba? Többnyire tisztán eszem es odafigyelek a kajára (cukor nincs, ellenben sok hús, zöldség, gyümölcs, stb. - Néha azért befigyel egy kis pörkölt vagy pizza is mert egyszer élünk :D)
Ha van itt valaki, akinek ennyi a kalóriaigénye segitene abban, hogy egy nap hányszor eszik és miket? Általánosságban mivel fedezi ezt az igényt?
Elöre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!