Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Létezik, hogy ekkora a kalória...

Létezik, hogy ekkora a kalóriaigényem egy nap?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

183 cm vagyok, 97 kilo. Ülömunkát végzek, hetente 3-szor Crossfit (jövöhéttöl terveztem bevezetni a 4. alkalmat), alvás rendben van.

Beszéltem személyi edzövel és használtam kalkulátort is (kettöt is).

Az egyik kalkulátor szerint a napi kalóriaigényem 2700, a másik szerint 3000/nap ahhoz, hogy 0.5kg-ot fogyjak. Az edzö szerint 2300-2500 kellene a fogyáshoz és kb 2800-3000 a szinten tartáshoz.

Ez létezik? Ez rengeteg kaja, soha az életben nem leszek képes ennyit enni. Már azzal is kész vagyok hogy napi 2000 kalóriat megeszek.

Edzö szerint a testalkatom és jelenlegi izomzat mellett kb. 7-8 kilót kellene leadnom. Tehát ha ez megvan akkor napi 3000 kalóriát kellene magamba tolni. Azt hogy a francba? Többnyire tisztán eszem es odafigyelek a kajára (cukor nincs, ellenben sok hús, zöldség, gyümölcs, stb. - Néha azért befigyel egy kis pörkölt vagy pizza is mert egyszer élünk :D)

Ha van itt valaki, akinek ennyi a kalóriaigénye segitene abban, hogy egy nap hányszor eszik és miket? Általánosságban mivel fedezi ezt az igényt?

Elöre is köszönöm!

2015. febr. 27. 15:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
az a baj hogy neked az edzéselmélet kimerül annyiban hogy heti 3-4 óra súlyzós edzés, kaja meg pihi. Vannak olyan sportolók akik napi több órát sportolnak sőt, még versenyeznek is hétvégén, és érdekes mód nem edzik túl magukat. De magamból kiindulva volt olyan időszakom hogy hónapokid napi 2-3 órát edzettem két részletben, 1 erőnléti 1 állóképességi, és még a pihenésem is kula volt és mégsem edzettem túl magam. A kaja meg fontos, de közel sem annyira mint amennyire itt túldimenzionáljátok. Jó persze, verseny testhez meg hónap fitness bajnoka meg mittomén mihhez ez kell, de az élet nem erről szól. Ahhoz hogy egy értékelhető fizikumot összehozzon valaki nem kell olyan sok mint gondoljátok. Lehet szar kajából is összehozni, ha megvan a fehérje. A zsírosodást meg lehet munkával is csökkenteni. (pl sport)
2015. febr. 27. 20:32
 12/15 - palilaci - ***** válasza:
Csak tudod ha valakinek atlagos vagy szar genetikaja van, akkor oda kell a jo kaja es a minosegi pihenes+ jol megtervezett edzes
2015. febr. 27. 20:39
 13/15 HarciCsiga ***** válasza:
Szerintem ha valakinek itt nem kellene hozzaszolnia az te vagy kedves Levin, ugyan nem crossfitezek de sulyzos edzest vegzek megneznem melyikunk rendelkezik eredmenyesebb fizikummal mind eronletileg mind esztitikailag
2015. febr. 27. 22:21
 14/15 anonim ***** válasza:
megnézheted, küldök képet ha érdekel. Am meg hogy méred meg hogykinek jobb a fizikuma? Te lehet nagyobb súlyt emelsz, én tuti hogy jobban futok, úszok és jobb az állóképességem. Plusz még lehet hogy saját súlyos gyakorlatokban is jobb vagyok. A súlyzózást csak kiegészítésnek csinálom, meg mert szeretem.
2015. febr. 28. 22:25
 15/15 HarciCsiga ***** válasza:
43%
Hulye vagy te csak nem forogsz.
2015. márc. 1. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!