Létezik, hogy ekkora a kalóriaigényem egy nap?
Sziasztok!
183 cm vagyok, 97 kilo. Ülömunkát végzek, hetente 3-szor Crossfit (jövöhéttöl terveztem bevezetni a 4. alkalmat), alvás rendben van.
Beszéltem személyi edzövel és használtam kalkulátort is (kettöt is).
Az egyik kalkulátor szerint a napi kalóriaigényem 2700, a másik szerint 3000/nap ahhoz, hogy 0.5kg-ot fogyjak. Az edzö szerint 2300-2500 kellene a fogyáshoz és kb 2800-3000 a szinten tartáshoz.
Ez létezik? Ez rengeteg kaja, soha az életben nem leszek képes ennyit enni. Már azzal is kész vagyok hogy napi 2000 kalóriat megeszek.
Edzö szerint a testalkatom és jelenlegi izomzat mellett kb. 7-8 kilót kellene leadnom. Tehát ha ez megvan akkor napi 3000 kalóriát kellene magamba tolni. Azt hogy a francba? Többnyire tisztán eszem es odafigyelek a kajára (cukor nincs, ellenben sok hús, zöldség, gyümölcs, stb. - Néha azért befigyel egy kis pörkölt vagy pizza is mert egyszer élünk :D)
Ha van itt valaki, akinek ennyi a kalóriaigénye segitene abban, hogy egy nap hányszor eszik és miket? Általánosságban mivel fedezi ezt az igényt?
Elöre is köszönöm!
Hagyd a kalóriákat a büdösfrncba...
makro tápanyagokat számolj, az alapján állítsd be az étrendedet, nincs a világon olyan honlap/kalkulátor, vagy edző, aki megmondaná, mennyi kalóriára van szükséged, a magasságod és a súlyod alapján... a kalória felhasználás rengeteg mindentől függ, alap testhőmérséklettől, oxigén felvételtől, de még attól is, hogy hidegen vagy melegen iszod a vizet stb...
szálkásító étrendre van szükséged:
Az általad javasolt étrenddel viszek be kb. 2000 kalòriát egy nap. 2g feherje es 2g CH.
Egy hónap alatt nem fogytam egy dekát sem (mérleg szerint), de nem is híztam. Viszont lehullik rólam a gatya és kezdenek szükek lenni a pólóim vállban és karban. Most akkor mi történik?
Köszönöm a választ.
Tehát 3 hónap után lesz igazán értelme következtetést levonni a változásokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!