Mennyi idő alatt érhetek el egy ekkora hátat én is?
2014. dec. 25. 15:09
1/8 anonim válasza:
Nem kissé zsíros. 3 hónap, napi 2 kiló fehérkenyér.
3/8 anonim válasza:
Genetika.
Van akinek evek alatt se lesz ilyen szeles,ilyen gyatra tomeggel.
4/8 Sowilo válasza:
Pontosan 6 hónap 12 nap 2 óra 54 perc 33 másodperc alatt lesz ekkora hátad.
5/8 A kérdező kommentje:
Ectomorph vagyok, és mindig csúfolkodtak, hogy olyan a hátam, mint másnak a hasa, olyan kicsi. Kb. kérdeztem mennyi idő alatt lehet összehozni ? nem pontos időre..
2014. dec. 25. 16:30
6/8 anonim válasza:
Lehet hogy ekkora sose lesz.
En is ekto vagyok,es tömegesebb a hatam de nem ilyen szeles
7/8 anonim válasza:
Hat ez szemelytol fugg...de ha most kezdted az edzest akkor az elso igazan lathato jelek ugy 12 het utan lesznek meg s azon tul(de elotte is) a taplalkozastol, pihenestol, es edzestol fugg az eredmeny... mondhatnam hogy a genetika is, de szemely szerint ez nem lenyeges befolyasolo tenyezo amig nem versenyszinten vegzed
8/8 anonim válasza:
Sok mindentől függ. Van akinek hamar reagál a háta. Ha ez az ember még husisabb is akkor valóban 3 hónap alatt lehet ilyen. Egy igazán vékony, lepke nélküli tagnak vagy másfél év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!