C vitamin forrásnak jó az aszkorbinsav?
Én csak kacagok a sok sejtbiológuson, és biokémikuson itt. Nevetséges mennyi badarságot képesek összehordani az emberek, úgy hogy a leghalványabb fingjuk sincs egy adott témáról. Olvas 2 cikket, és azt hiszi ért is hozzá. Erről ez jut eszembe:
Aki belinkelte azt a 3 oldalt a kedvencem, tipikusan valami hippi lehet, természetgyógyászat meg minden ami kell. Azt nem veszi észre hogy a saját termékét reklámozza az arc, jóhogy lehúzza a másikét. Mind1 nem megyek bele, nevetséges az egész arc.
A kérdező meg csak szedje azt a mocskos C-vitamint, kibbott egészséges, és nincsenek ilyen badarságok amikkel megkavartak itt a hiszékeny emberek. Napi 1-3g ig bármennyi nyugodtan mehet, terheltségtől függően.
Gyúrás mellett meg főképp kell, mert a tested regenerációja igénybe veszi az immun rendszeredet is, így könnyebben megbetegedhetsz. Viszont ezt kivéded a c-vitamin szedésével.
73%-os
Azt ugye elfogadjuk valóságnak,hogy a feldolgozott élelmiszer vacak.Az izolált,feldolgozott cukorral baj,van,a finomított liszttel szintén.Akkor gondolod,hogy az a vitamin,ami még csak képen sem látott gyümölcsöt soha,laboratóriumban állítják össze,azzal minden a legnagyobb rendben?
1 a növények is kémiai úton állítják elő a c-vitamint, bár ezt az ilyen alul iskolázottaknak igencsak nehézkes lehet felfogni...
2 már kevered a szezont a fazonnal... feldolgozott élelmiszer? tudod, mit az a feldolgozott élelmiszer?
pl egy felszeletelt répa... fel van szeletelve tehát fel van dolgozva... annyira okos akarsz lenni, hogy azt se tudod miket beszélsz...
egy szelet hús, egy levágott disznó szalonna, egy feltört tojás, egy kibelezett csirke... ezt jelenti az élelmiszer feldolgozás... :D
értem én, hogy mire akarsz te gondolni, de akkor legalább tudd miről beszélsz...
de ha csak nőklapjáról szeded a lexikális tudásodat, akkor fogsz ilyen ostobaságokat írni...
"2 már kevered a szezont a fazonnal... feldolgozott élelmiszer? tudod, mit az a feldolgozott élelmiszer?
pl egy felszeletelt répa... fel van szeletelve tehát fel van dolgozva... annyira okos akarsz lenni, hogy azt se tudod miket beszélsz..."
Értem...tehát a finomított cukor az nincs feldolgozva.Így terem a földben,ez a teljesen természetes állapota,ezért olyan egészséges az ember számára...
Nézd,én nem akarok "olyan okos" lenni,pusztán annyit vártam volna el,hogy leesik a mondandóm tartalma.Nem kell belemenni a felszeletelt répa,feltört tojás témába,mert marhára nem ez a lényege annak,amit írtam.Persze,ha ez nem esik le,akkor nincs miről beszélni.
De ha valóban érted,de nem értesz vele egyet,akkor írd azt és kész,de nem kell bevinni az erdőbe,erre nem vagyok vevő.
Mit toltok megint? Feldolgozott élelmiszer jesus.
Ezek is ilyen hippidumák mint korábban tolták az aszkorbinsavra.
A cukor egy édesítőszer. Azért állítják elő hogy édessé tegyen valamit. Ez hogy jön össze azzal hogy egészséges e vagy sem? Azért van, mert nem a középkorban élünk hogy mindent mézzel édesítsünk. Képtelenség lenne mézzel ellátni az amerikai dagadt kövér seggeket.
Te miből gondolod hogy a vegytiszta előállított vitaminok bármiben is különböznek a gyümölcsökben lévőktől? Tudod milyen eljárással készülnek? Tudod milyen hatással vannak a szervezetedre? Nem, és nem. Csak az ostoba hippi fejekben az él hogy mivel gyárban készül, meg laborokban, ezért biztos rossz az egészségre! Miért? Hátőőőőő azt nemtudom de természet, meg zöld meg szeretet.
Sem a cukor, sem a c-vitamin nem mérgezőbb az ember számára mint a víz amit megiszol. Felejtsük már el ezeket a seggünk mélyéről előhúzott, "de az nem természetes" dolgokat. Mivel jobb egy almát megenni, ami a tehén szarából nyeri magának a tápanyagot, és minden második rovar rá/belemászik rá/beleszarik? Nézzük már reálisan a dolgokat könyörgöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!