Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés mellett zsírégetés,...

Edzés mellett zsírégetés, vagy külön?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy súlyzós edzés mellett biciklizéssel, futással tudok-e zsírt égetni? Van rajtam felesleg, de izmosodni szeretnék. Azt hallottam, hogy a kettőnek más az étrendje (ennek még utánaolvasok mert pontosan még nem tiszta:D).

Esetleg az megoldás lehet hogy kb. 2 hónapig előnyben van a futás/biciklizés (mellette azért kis átmozgató súlyzós edzés), utána viszont ha lement a zsír, elkezdeni komolyan gyúrni, mellette eljárni azért futni? Örülnék ha valaki felvilágosítana:D

2015. febr. 25. 15:19
 1/3 anonim ***** válasza:

mi nem világos? az vagy, amit megeszel...

ha kalória pluszban vagy, akkor mozoghatsz akármit, hízni fogysz, ha kalória mínuszban, akkor meg fogyni.

heti 1kg fogyás a reális tartható, ellenben a bőröd nem fogja tudni követni az iramot, és olyan leszel, mint egy telibe foscsizott búvárruha.

Egy rendes tömegnövelő fázis egy kezdő esetében lazán tarthat 1.5-2 évig mire lesz értelme szálkásítani... mellesleg, ha van izomtömeged, könnyebb is szálkásítani.

2015. febr. 25. 15:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezt értem, viszont ha úgy akarok izomtömeget növelni hogy kalóriaminuszban vagyok, viszont meg van a megfelelő mennyiségű mikro-makro tápanyag, akkor az izom nem tud fejlődni?
2015. febr. 25. 16:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem érted. Kalória minuszban nem tudsz izmot növelni, kalória pluszban nem tudsz zsírt leadni. A kettő együtt nem megy, döntsd el mit akarsz zsír leadni vagy izmosodni.
2015. febr. 25. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!