Egy éve szültem és sajnos maradt rajtam 4 kg plusz. Szeretnék zsírégetőt szedni az edzés mellett. Mi az ami tényleg használ?
Figyelt kérdés
Már nem szoptatok.2013. ápr. 9. 14:41
1/4 anonim válasza:
Önmagában egy zsírégető semmit nem ér, szálkásító diéta is kell, így kb 5%-ot dob a sikerre. Én csak 2g L-karnitint használok edzés előtt fél órával, de megpróbálhatod a Revex-16-ot, Brutal Blade-et,
2/4 anonim válasza:
sajnos ami használ, az mind illegális
amit te boltban kapsz arra még a pénzt sem dobnám ki
inkább diéta és kardió edzés, meg egy pici súlyzózás
3/4 A kérdező kommentje:
A Brutal bladet néztem én is,de tényleg hatásos volt már valakinek?
Ami még érdekelne az a re-Style kapszula.Eredményessége?
Szeretnék szálkásítani mert sokat hasazok és súlyzózok,de nem szeretnék tiszta izom lenni,csak formás nőiesen.
2013. ápr. 9. 14:58
4/4 anonim válasza:
Sok embernél volt hatásos, ha mellette ment aerob edzés+súlyzós + szálkásító diéta. Ezek nélkül nem megy.
Zsírvesztés csak kalória mínuszban lehetséges, viszont ilyenkor nem tudsz izomtömeget növelni (naturálban). Tehát attól nem kell félned, hogy izmot szedsz fel szálkásításkor.
Illetve kezdőknél rövid ideig, pici lehetséges a kezdő effektus miatt, de ez elhanyagolandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!