Nincs budapesti lakcímem, sajnos kénytelen vagyok abortuszt végeztetni, elvégzik-e Bp. -en, vagy az állandó lakcím szerinti kórházban (védekezés mellett estem meg, válsághelyzetben vagyok és egészségem sem jó-mielőtt az elítélő válaszokat írnátok)?
Szerintem nem végzik el. :(
Van pesti dokid? Vele nem egyeztettél?
Őt kéne megkérdezni. az én dokimnál a magánrendelőben ki voltak fügegsztve az árak. úgy volt, hogy kisműtét (ab annak számít) 16ezer Ft, nagyműtét 30, szülés 80....
Csak párt írtam fel, a ilyeneket yilvén kh- ban végezné. De egyrészt ezek régi árak, a dokim ak is olcsóbb volt mint sok másik...
De minimum egy 20at rászámolnék
Ha van Nőgyógyászod Bp-en, akkor ő elvégzi az abortuszt abban a kórházban, ahol dolgozik!
De nem olcsó mulatság, mivel elmész 2x magán rendelésre a dokihoz, ami 20.000
A kórházban fizetni kell az abortusz ért, adnak csekket, ami kb. 25.000
+ az orvosnak kell adni hála pénzt, ami 30.000 kb.
Szóval 80.000 kb az abortusz!!!
Ha vidéken csináltatod, védőnő, bizottság elé állîtanak hogy el vetetheted-e a gyermeked...
Itt csak 25.000 az abortusz, amit csekken kell befizetned a kórháznak!!!
A védőnő elvileg fogad, de nem biztos.
A kórházban is fogadnak ha van hely.Ezt előre kérvényezni kell.
Annyi a különbség hogy a lakcímed szerinti kórháznak kutya kötelessége fogadni, addig egy választott kórház elutasíthat.De ha nem utasít el, akkor nem kerül többe.
De a legegyszerűbb ha holnap felhívod a kórházat meg a védőnőt
7-esnek!
Vidéken sem állítanak bizottság elé. Az ország egész területén működik, hogy családvédelmiben konzultáció, 3 nap gondolkodási idő, aztán megint családvédelem és ott kapod a csekket is.
A kórházba már a befizetést igazoló csekkel mész, nem ott fizetsz. Ezen kívül meg annyi hálapénzt adsz, amennyit gondolsz.
Csak területileg illetékes szervekhez mehetsz. Védőnőhöz nem is kell menned.
Doki-családvédelem- 3 nap-családvédelem-posta-doki-kórház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!