Egy év megszakításos védekezés mellett hogy hogy nem estem teherbe?
megszakításos VÉDEKEZÉS
tehát a nem kívánt terhesség ellen védekeztek
így hogy akarsz teherbe esni?
persze esély van rá, de talán nem kéne "megszakítani"
Én inkább megfordítanám a dolgot. Védekezés a megszakítás is, de nem 100%-os. Vagyis nagymértékben lecsökkenti a teherbeesés lehetőségét. Azon "szerencsések" közé tartozol, akiknél ez megfelelő védekezésnek minősül.
(Nem mellesleg van aki nem védekezik sehogy és mégsem sikerül teherbe esnie 1 év után sem...)
Valószínűleg azt nevezik "mázlinak"
Ami úgy látom nem is tetszik annyira. :)
Akarjátok, meg nem is? :)
Ha akarjátok, akkor több esélyt kellene adni neki, ha meg nem , akkor meg védekezni...
Volt egy ismerősöm, ők 5 évig védekeztek így és nem lett baba. Amikor akartak első hónapban összejött.
Mi is 1 évig így csináltuk, nem lett volna baj, ha becsúszik a baba. Aztán amikor már akartuk nehezen, mádfél év alatt lettem terhes.
Amíg nem próbálkoztok és úgy nem jön össze 1 éve, addig ne idegesíts magad ezen.
Első: nem ez volt a kérdés.
Igen, akarjuk is meg nem is, ezért "lutrizunk" :) de én most utóbbiakban nagyon rákattantam hogy akarom akarom akarom... ezért reménykedek hogy becsúszik, hiszen sok olyat olvasok itt is hogy becsúszott megszakítás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!