Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy év megszakításos védekezés...

Egy év megszakításos védekezés mellett hogy hogy nem estem teherbe?

Figyelt kérdés
Úgy vagyunk vele, hogyha jön a baba jöjjön, ha nem nem, ezért megszakításossal csináljuk, már egy éve. De mért nem esek teherbe? Baj van velem vagy vele vagy csak így jön ki?
2013. jan. 15. 18:30
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Nem rad gondoltam! :-) tudja azt o nagyon jol.... Szerinte vicceltem a visszatartassal. Neked szoritok!
2013. jan. 16. 18:18
 32/35 anonim ***** válasza:
Én 10 év alatt sem estem teherbe egyszer sem így. Azért védekezés ez is, mégha nem biztonságos is. Kicsi az esélye a teherbe esésnek, de azért nem nulla.
2013. jan. 19. 13:35
 33/35 A kérdező kommentje:
persze, óvszer mellett is lehet terhes valaki, én így születtem. Az egyetlen 100%os védekezés az önmegtartóztatás :D
2013. jan. 19. 22:21
 34/35 anonim válasza:

Megöl a kíváncsiság, hogy óvszer mellett hogy a magasságos szent Istenbe lehet teherbe esni? Ha nem szakad ki (és gondolom nem, mert azt odaírtad volna), akkor max úgy, hogy az éjjeli szekrényen felejtik, nem? De javítsatok ki, ha tévedek.

Amúgy megfelelően alkalmazva a megszakítást, van olyan biztonságos, mint bármi más. Fiatalon sokan nem tudják jól alkalmazni (pláne nem idén barnult közösségben), és az iskola+gyógyszeripar is ezt sulykolja, mert ez nem kerül pénzbe. Hatalmas nagy profitkiesés lenne nekik, ha kiderülne az igazság.

IMHO naptármódszer+megszakítás+megfelelő értelmi és érzelmi szint.

2013. jan. 29. 20:28
 35/35 anonim ***** válasza:
Mi egy évig védekeztünk így (titkon én is reméltem, hogy becsúszik a baba), majd elkezdtünk próbálkozni és a második hónapban megfogant a lányom. :)
2013. máj. 7. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!