Ha leallok a proteinporral mi tortenik?
Figyelt kérdés
Eleg vekony vagyok. Tegyuk fel hogy elkezdek porokat szedni(termeszetesen edzes melett) mahd mikor mar eleg vaskos vagyok leallok vele. Akkor lesz vmi mellekhatasa vagy visszacsokken az izmom vagy valami?2015. febr. 24. 10:20
1/13 anonim válasza:
Ez nem heroin, hogy le kellene vele állni :) csak kaja. Mi történik ha leállsz a kajával? Lefogysz. De ha eszel elég fehérjét, szilárd formában, akkor nem fogsz.
2/13 anonim válasza:
a fehérje por, csak fehérje por nem varázsszer, megfelelõ étrend nélkül nem leszel tõle vaskos... sõt, ha megfelelõ étrend nélkül csak kiegészítõtöl akarsz hízni, annak csak egy kiadós fosás lesz a vége..
3/13 anonim válasza:
Ugyanaz ami akkor tortenne ha "leallnal" pl az almaval..
4/13 anonim válasza:
Ha normalisan kajalsz a "leallas" utan, akkor nem tortenik semmi.
5/13 anonim válasza:
Meg csak ugy mondom hogy ha a feherjeportol akarsz izmosodni az bagycsalodas lesz..
6/13 anonim válasza:
ne higyj nekik, a testépítõk izomagyu majmok, semmit nem tudnak a szervezet müködéséröl... ha leállsz a szerekkel, akkor vaginitiszt fogsz kapni, bebábozódsz és óriás puncivá változol...
7/13 anonim válasza:
Semmi sem fog történni.Az izom akkor fog csökkenni,ha az edzést hagyod abba.
8/13 anonim válasza:
Ha még ilyen egyszerű is volna.
9/13 anonim válasza:
Ha már le lettem pontozva 0-ra,meg is indokolhatná egy lepontozó,hogy miért.
10/13 anonim válasza:
Mert hiába edzel ugyanúgy, ha nem viszed be a megfelelő tápanyagot, a szervezet lebontja az izmokat. Szerinted mivel küzd mindenki aki szálkásít? Picit csökkentenek a kalóriértéken, a fehérjét még emelik mint az állat, mennek az aminosavak és mégis van izomvesztés. Te meg azt állítód, tökmindegy hogy táplálkozunk, elég ha edzünk és nem vesztünk izmot. Nah én ezért pontoztalak le, mert ez nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!