Egy olyan kérdésem van, hogy 16 éves vagyok és részt szeretnék venni a Budapesti Maratonon, valahogyan ez legálisan lehetséges? Mert a szuleim azt mondják, h mi van ha valami torténik? 16/F
Figyelt kérdés
16 éves fiu vagyok, nagyon erosen készulok rá, egyszer már futottam egy fél marathont, csak akkor ugymondva nem tudtuk, hogy csak 18/felett lehet futni :D
Legyszi segitsetek, nagyon kellene valami megoldás.
Jajj és csak normális válaszok...Koszi
2014. aug. 27. 21:26
1/2 anonim válasza:
Ott az eseményinfóknál elég világosan le van írva a korhatár, szóval elvileg nem engedik. Esetleg megkérdezheted a szervezőktől, hogy nem lehetne-e valahogyan, szülői beleegyezéssel mégis megoldani, hogy lefuthasd. Más ötletem nincs.
Választhatsz másik eseményt is, kisebb maratonokon talán nem ilyen szigorú a korhatár.
2/2 anonim válasza:
Én is lefutottam és én se vagyok 18 csak nem jelentkeztem hanem csak futottam nagybátyámmal, az elején még sokat viccelődtem de a végére eléggé elfáradtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!