Miert tortenik ez a fekkel (normalis ez? )?
Figyelt kérdés
Hidraulikus fekem van (Hayes Dyno Sport) es nehezebb terepen hosszu ereszkedon elkezd sipolni es iszonyatosan hamar felmelegedik(5-6 kilometer utan fekeztem egy hosszut egy jelzotablanal, vagyis 50 metert lassitottam hogy ne kelljen megalnom es ereztem, hogy mar forro a tarcsa). Aztan amikor ereszkedtem erdoben s utanna 12km aszfaltot, akkor majdnem az elejetol elkezdett vekony hangokat kiadni, sipolni vagy valami hasonlo. Az a kerdesem, hogy ez normalis hogy forrosodik ilyen hamar es hogy furi hangokat ad ki.2013. júl. 5. 18:43
1/5 anonim válasza:
xar a betet, valszeg gyantas max fel-femes..probald ki femes betettel, esetleg ha sokat lejtozol akkor keramias betet es nagyobb tarcsa, ami jobban vezeti a hot...203as felesleges, sztem 180as is eleg lenne
2/5 A kérdező kommentje:
160mm-esbe megy nagyobb is, mert mindent nem cserelek, most vettem a bicot.
Igen, sokat lejtozok, kb 1800 koruli csucsokrol kell lemenjek 600-ra :)
2013. júl. 5. 21:28
3/5 A kérdező kommentje:
Viszont ha belemegy az 160mm-esbe a 180,203 akkor lehet veszek egy nagyobbat :)
2013. júl. 5. 21:29
4/5 anonim válasza:
Ilyen lejtőzéshez érdemes jobb fékbetéteket és minimum 180-as tárcsát rakni. Ha elől elég erős a teleszkóp, akkor inkább a 203-ast.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a valaszt, tenyleg hasznos volt, viszont az utolso kerdesem meg az lenne, hogy csak egyszeruen veszek egy nagyobb tarcsat vagy mast is kell hogy passzoljon a fek a nagyobb tarcsaval :D.
Regota tekerek de most csereltem bringat es eddig V-fekem volt, szoval most ertetlenul allok elotte :).
Elorre is koszi az utolso valaszt. :)
2013. júl. 5. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!