Miert tortenik ez velem? Vegre jollaktam.
Figyelt kérdés
Tobb honapja jarok kondiba heti 4x,kemenyen edzek es folytatom az eloritaknak megfelelo etrendet,csirke rizzsel,hal,tojas,feherjeturmixok,es csak vizet iszok..De minden este mikor megeszem a turim vagy a feherjeturmixom ugy fekszem le,hogy ma sem laktam jol..Hiaba eszek napi 5-6x nekem nem mukodik,hogy jol lakjak..Most ettem egy kakaoscsigat es kttam hozza egy ice teat es ugyerzem vegtre jollaktam!! Meg a zuhogos napon is indulok mindjart kondiba es csak ugy vigyorog a szam hogy vegre ettem egy jot!!Olyan boldogsagerzet van bennem mintha ujjaszulettem volna...2014. aug. 4. 13:58
1/1 anonim válasza:
A kakaós csiga,meg az ice tea felba/szta a vércukor szintedet nem kicsit,ezt érzi a tested ilyenkor.ÉS ha előírt étrended lenne,akkor lenne benne zöldség is,legalább az össz ch negyede.Ha a jóllakott érzést keresed,akkor csökkents a ch-n és emelj a zsíron.Egészségesebb is így,meg hasznosabb is lesz meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!