Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miert tortenik ez velem?...

Miert tortenik ez velem? Vegre jollaktam.

Figyelt kérdés
Tobb honapja jarok kondiba heti 4x,kemenyen edzek es folytatom az eloritaknak megfelelo etrendet,csirke rizzsel,hal,tojas,feherjeturmixok,es csak vizet iszok..De minden este mikor megeszem a turim vagy a feherjeturmixom ugy fekszem le,hogy ma sem laktam jol..Hiaba eszek napi 5-6x nekem nem mukodik,hogy jol lakjak..Most ettem egy kakaoscsigat es kttam hozza egy ice teat es ugyerzem vegtre jollaktam!! Meg a zuhogos napon is indulok mindjart kondiba es csak ugy vigyorog a szam hogy vegre ettem egy jot!!Olyan boldogsagerzet van bennem mintha ujjaszulettem volna...

2014. aug. 4. 13:58
 1/1 anonim ***** válasza:
A kakaós csiga,meg az ice tea felba/szta a vércukor szintedet nem kicsit,ezt érzi a tested ilyenkor.ÉS ha előírt étrended lenne,akkor lenne benne zöldség is,legalább az össz ch negyede.Ha a jóllakott érzést keresed,akkor csökkents a ch-n és emelj a zsíron.Egészségesebb is így,meg hasznosabb is lesz meglátod.
2014. aug. 4. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!