3-4 hónap után miért megy el a kedvem az edzéstől?
Legyenek rovidtavu céljaid,
Most megy fekvenyomás 40 kg-mal akkor legyen a célod 50
Ha azt elérted tüzz ki új célt.
Ha rendesn megerosodsz a fekvenyomas/guggolás/felhuzas/mellrolnyomas/huzodszkodas sullyal gyakorlatokba akkor lesz egy jó fizikumod, + mellé 2-3 izoláció hogy esztétikusabb legyél.
Nem biztos hogy az baj hogy kevés gyakorlat megy.
Menjen kevés de azokba adj bele mindent.
De a lényeg a rövidtávú célok.
Köszi ez eddigi tippeket, próbálom megfogadni őket. :) Minden erőmet beleszoktam adni, ha már lent vagyok és vettem bérletet akkor ez a minimum. A súly növelésekkel is vannak céljaim, de nem mindig jön össze, vannak napok, mikor a 60 kiló egész jól megy néha meg az 50 kilót nehezen bírom és hát a fejlődésem most eléggé belassult.
Lehet a rossz edzés hangulatomban a tél is közre játszik, mert ilyenkor alapból szarabb a hangulatom.
Először is nem tudom hány éves vagy, de gyanítom hogy 18 alatt. Én is átéltem ezt párszor, mikor középsulis voltam, általában mindig nyáron kapott el a hév, hogy szeptemberre kigyúrom magam... Persze nulla pénzből, kb. a terembérletre futotta mindig. Ha nagyon nagy császár voltam, befigyelt egy tömegnövelő, persze nem a legnagyobb, mert az drága :D Persze igazi h_lyegyerek módjára nekiugrottunk haverokkal, csak a felsőtest, azt gondolván hogy 2-3 hónap alatt megváltjuk a világot. Gáz volt, de tanultam belőle.
Tavaly májusban nekiálltam, ezúttal ésszel, jobb anyagi lehetőségekkel (gyakornok vagyok), és jó pár évvel érettebb fejjel. És lám, azóta feljött már 14 kg, az edzések minőségiek, (amire pár éve azt hittem, hogy kemény, mai szemmel nézve csak p_nalegyezés), és folyamatos a fejlődés.
Szóval a lényeg: reális célok (ne 3 hónap alatt akarj Mr. Olympia vagy a terem bikája lenni), megfelelő alapismeretek (edzés és étrend), valamint megfelelő anyagi háttér. (Sajnos nem olcsó sport, de 2 croissantal meg bablevessel nem lehet tömeget növelni)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!