Hogyan tudnék rövid idő alatt (kb. fél év) izmosabb, erősebb lenni? 14/F
Figyelt kérdés
Sokan mondták, és én is kezdem látni hogy sovány, vézna vagyok. Leginkább a karom gyenge. Ezért szeretnék tenni valamit, hogy vastagabb legyen. Nem vagyok otthon a témában. Magyarul fogalmam sincs hogy mit, mennyit, mikor kéne edzeni. Nincs sok szabadidom (zenélek), ezért olyasmit szeretnék csinálni, ami otthon is elvégezhető, és nem tart fél óránál tovább. Mit tudok tenni?
Előre is köszönöm!
2015. febr. 23. 01:21
1/7 anonim válasza:
Ilyen hozzáállással jobb ha tudod, ez nem neked való...
2/7 anonim válasza:
Első lépés hozzáálás változtatása.
3/7 anonim válasza:
Otthon is lehet edzeni és kezdésnek félóra is elég, nem tudom ezzel mi a baj.
Olvasd el az alapvető tudnivalókat:
- gugli: "alapismeretek"
- Sárga kapszula c. könyv (ingyen letölthető)
Otthoni edzéshez: Fegyencedzés c. könyv (ne a maszlagot olvasd, csak a gyakorlatokat + edzésterveket).
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) a hozzáállásommal mi a baj?
2015. febr. 23. 10:42
5/7 anonim válasza:
"nem tart fél óránál tovább."
ezzel van a baj
6/7 anonim válasza:
Sok idő és elszántság kell hozzá, főleg, ha alapból szar a genetikád (vézna vagy).
7/7 anonim válasza:
Úgy, hogy 14 évesen hajnal fél2kor még a gépet nyomod hétköznapokon, meg max fél órát szánnál rá, sehogy. Pár év múlva, érettebb fejjel gondolkodj el rajta újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!